Een update van jeugdspeler Rik van den Hoek

Op donderdag 18 februari heeft jeugdspeler van S.K.N.W.K. JO17 Rik van den Hoek een beenmergpunctie ondergaan in het Sophia Ziekenhuis in Rotterdam. De dag er na, op vrijdag 19 februari, kwam er helaas slecht nieuws voor Rik. Na onderzoek blijkt dat hij acute leukemie heeft. Een onwerkelijk bericht voor Rik en zijn familie. Inmiddels zijn de chemobehandelingen gestart.

Via het jeugdbestuur (Rob v/d Sleen) worden we op de hoogte gehouden hoe het gaat met Rik. Inmiddels ontvingen we de eerste update. “Het is de komende 30 dagen afwachten hoe het reageert. Hij moet in principe elke dinsdag en vrijdag naar het ziekenhuis voor chemo’s, maar hij moet altijd zijn koffertje meenemen, want het zal vaker het geval zijn dat hij toch zal moeten blijven slapen. Over 30 dagen krijgt hij weer een beenmergpunctie en een ruggenprik en dan gaan ze kijken hoe het gaat. Dan zal hij de komende 2 jaar in behandeling moeten blijven en is het de vraag hoe vaak hij naar het ziekenhuis moet. Dat kan verschillen tussen 1x in de 2 weken of toch wekelijks.

Een van zijn jeugdtrainers/leiders, Jonathan v/d Velde, is op bezoek geweest bij Rik en heeft namens zijn team JO17-1 kadootjes mogen overhandigen (o.a. een trui en een pet). Rik was hier erg blij mee en wil iedereen hartelijk danken, zeker ook voor alle berichtjes !!

Uiteraard willen we ook hierbij nogmaals Rik heel veel sterkte en beterschap toewensen !!

Rik samen op de foto met trainer/leider Jonathan van Velde