Morgen, dinsdag 27 april 2021 (Koningsdag), Oranjefestival bij S.K.N.W.K. voor alle jeugd !!

Via de K.N.V.B. hebben wij ons ook aangemeld voor een Oranjefestival. Uiteraard hebben we dit gedaan. Morgen, dinsdag 27 april 2021 (Koningsdag), zijn er op sportpark ‘Het Springer’ allemaal verschillende spelletjes te doen voor de jeugd !! Dit zal zijn van 10:00 uur tot 12:00 uur.

Komende zomer staat het EK op de agenda voor het Nederlands Elftal. Ben je in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar, doe dan in de aanloop hier naartoe mee met het Oranjefestival bij SKNWK! Het is voor iedereen die mee wil doen, of je al lid bent of niet. Dus meld je aan samen met je vriendjes, vriendinnetjes, teamgenootjes of klasgenootjes en kom er samen met ons een leuk voetbalfeestje van maken!

Meer informatie staat ook hier https://www._knvb.nl/oranjefestival/sknwk/1148 Tot nu toe hebben 50 kinderen zich officieel aangemeld voor dit Oranjefestival. Je kunt je ook vandaag nog aanmelden !!

De spelletjes tijdens dit Oranjefestival zijn voor kinderen van 4-12 jaar. Maar ook de oudere kinderen zijn welkom op ‘Het Springer’. Voor hen is er een veld beschikbaar om lekker een wedstrijdje te kunnen voetballen !!

Geen publiek/toeschouwers welkom

Het Oranjefestival wordt gehouden volgens de richtlijnen van de K.N.V.B. (lees: Rijksoverheid). Met deze richtlijnen mogen we ook trainen op sportpark ‘Het Springer’. De richtlijnen luiden als volgt:

  • Spelers tot en met 26 jaar mogen samen sporten (zonder restricties).
  • Spelers boven de 27 jaar mogen alleen trainen in groepjes van vier personen en met onderling 1,5 meter afstand.
  • Alle kantines en kleed- en doucheruimtes blijven gesloten.
  • Geen publiek toegestaan op de sportaccommodatie. Dus ouders/toeschouwers zijn dinsdag helaas niet welkom !!

Overigens kunnen we nog steed wel wat mensen gebruiken die willen helpen bij de spelletjes. Wil je helpen (en dus kun je toch bij je zoon/dochter aanwezig zijn) stuur dan een mailtje aan gerritglastravanloon@hotmail.com