Tikkie Terug Deel 471 – Onderling Toernooi S.K.N.W.K. (2008)

Logo Tikkie Terug

Helaas vanwege de coronapandemie voor de 2e keer op rij geen Dokter v/d Zande Toernooi bij S.K.N.W.K. op Hemelvaartsdag. Dus moeten we de 41e editie van ons Onderling Tournooi uitstellen tot 2022. Echter in deze Tikkie Terug (deel 471) een terugblik naar bijna 13 jaar terug toen op donderdag 1 mei 2008 de 29e uitgave werd georganiseerd.

S.K.N.W.K. 1 winnaar Onderling Tournooi

S.K.N.W.K. 1 laat er dit seizoen geen twijfel over bestaan wie de beste is. Na het ongeslagen kampioenschap in de vierde klasse B werd vandaag het pretigieuze Onderling S.K.N.W.K.-tournooi gewonnen. In de finale werd Ex-S.K.N.W.K. 1 op zij gezet.

Later meer…..


S.K.N.W.K. 1 kampioen Onderling Tournooi 2008

Ook 29e Onderling SKNWK-tournooi goed verlopen

Al voor de 29e keer werd op Hemelvaartsdag op sportpark ‘Het Springer’ het Onderling S.K.N.W.K.-tournooi gehouden. Elk jaar weer een happening waar een ieder binnen S.K.N.W.K. naar uitkijkt. Deelnemende teams zijn de huidige senioren en oudste jeugd van S.K.N.W.K. en uiteraard de diverse Ex- en Oud-S.K.N.W.K.-ers. Deze keer ook weer een team van Dreischor en zelfs een Neo-S.K.N.W.K. (met spelers die volgend seizoen (weer) bij S.K.N.W.K. komen spelen).

Het was een een geweldig toernooi. Alleen ‘s middag viel er een buitje!!, maar daarna waren de weergoden ons goed gezind. De afsluitende barbecue kon daarna in de stralende zon worden ingezet. Met muziek van de band ‘In Violet Light’ werd het een gezellig avondje.

De eindstand van deze 29e editie van het Onderling S.K.N.W.K.-tournooi was als volgt:


1. S.K.N.W.K. 1


2. Ex-S.K.N.W.K. 1


3. S.K.N.W.K. 4


4. S.K.N.W.K. A1


5. Dreischor


6. S.K.N.W.K. 2


7. S.I.N.O.T.O.


8. Ex-S.K.N.W.K. 2


9. S.K.N.W.K. 3


10. Neo-S.K.N.W.K.

De Foto’s