Zelfs in Italië is de ruim 14 maanden ongeslagen status S.K.N.W.K. 3 doorgedrongen

De lockdown vanwege de coronacrisis heeft ook wel positieve kanten……… Immers voor S.K.N.W.K. 3 betekent het dat ze inmiddels al ruim 14 maanden ongeslagen zijn !! Dit heuglijke feit is inmiddels zelfs doorgedrongen tot in Italië getuige alle festiviteiten met supporters in het blauw/zwart gehuld vandaag in Milaan (of zou het misschien toch zijn vanwege het kampioenschap van Inter Milan die sinds het seizoen 2009-2010 weer eens kampioen werden in de Serie A 😉 ).

Voor S.K.N.W.K. 3 was de laatste wedstrijd van vorig seizoen op zaterdag 15 februari 2020. Toen was Stavenisse 2 nipt te sterk voor de blauw/zwarten (eindstand 8-1). Hierna werd er alleen nog een klein beetje getraind, maar geen wedstrijden meer gespeeld (en dus ook niet meer verloren 😉 ).

Tot begin van dit seizoen, want toen werd de competitie toch gewoon gestart. De blauw/zwarten werden vooraf door de kenners zeker niet genoemd als titelkandidaat, maar misschien wel als hele gevaarlijke outsider………. De lock-down had de blauw/zwarten blijkbaar heel goed gedaan, want ze zetten met de start van het seizoen 2020-2021 een prima serie neer. Overigens was bewust gekozen om S.K.N.W.K. 3 niet in te schrijven voor het bekertoernooi. Zodoende hoefden we nog niet het achterste van de tong te laten zien en bleven blessures ons ook bespaard.

De eerste competitiewedstrijd tegen Bevelanders 3 eindigde na een ‘Duits einde’ voor S.K.N.W.K. 3 (met de gelijkmaker in blessuretijd) in 3-3. Hierna volgden alleen maar overwinningen.

In de derby in Oosterland tegen Duiveland 3 werd een mooie 0-2 overwinning geboekt. De week erop kwam titelkandidaat FC De Westhoek/Z.S.C. ’62 3 naar ‘Het Springer’. Echter deze jonge handen mochten uitrazen en uiteindelijk met een 1-2 nederlaag aan de broek weer terug naar Westerschouwen.

Tot slot volgde nog een uitduel naar Colijnsplaat 3. Ook dit duel werd gewonnen. Het werd uiteindelijk 2-3. Dit was op zaterdag 10 oktober. Hierna werd het stil op de voetbalvelden. Het enige dat we nog hebben is de stand in de reserve 5e klasse. Met als trotse koploper S.K.N.W.K. 3 🙂 :

Inmiddels is bij de K.N.V.B. verzoek ingediend om volgend seizoen een ‘klasje’ hoger te worden ingedeeld. Immers de eerste vier wedstrijden hebben duidelijk aangetoond dat we dit niveau echt zijn ontstegen. En dan hebben we het nog niet eens over alle inzet van spelers en staf tijdens de lock-down om fit te blijven en absoluut klaar te zijn voor het moment dat de competitie alsnog herstart zou worden…… 😉

Geef als eerste een reactie op "Zelfs in Italië is de ruim 14 maanden ongeslagen status S.K.N.W.K. 3 doorgedrongen"

Reageer

Je emailadres wordt niet gepubliceerd.


*


*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.