S.K.N.W.K. 3 nog steeds druk in de weer op de transfermarkt

De transferwindow sluit pas 1 september a.s., maar S.K.N.W.K. 3 heeft daar geen boodschap aan. Zij zijn al maanden druk bezig op de transfermarkt. Zo werd vandaag bekend dat Jelle Verhoek is aangetrokken. Hij moet zijn voetbalschoenen uit het stof halen, maar heeft er weer ontzettend veel zin in om na jaren weer terug te keren op het veld bij S.K.N.W.K.

Vorige week werd bekend dat een ander voormalig exponent uit de jeugdopleiding van S.K.N.W.K., Wisse Flikweert, ook weer de stoute schoenen gaat aantrekken en weer komt voetballen bij S.K.N.W.K. in het 3e elftal. In een veel eerder stadium waren uit JO19-1 Bas van Dijke, Niels van Klinken, William Kooijman en Marijn v/d Weele overgeheveld naar S.K.N.W.K.’s (T)rots. Toen Ries van Klinken vernam van al deze aanwinsten bij het 3e ging het ook bij hem weer kriebelen en is ook hij weer aangesloten op ‘Het Springer’.

Ruben Willeboordse zag vanuit S.K.N.W.K. 2 deze impulsen bij het derde elftal en wil nu ook zijn steentje bij gaan dragen aan toch wel wat we het fundament van S.K.N.W.K. kunnen gaan noemen En we kunnen dan zeker spreken van een stevig fundament 😉 als je kijkt wie er allemaal al in de 3e selectie van de blauw/zwarten zaten……..

Voorzitter Robbert v/d Zande kiest eieren voor zijn geld en gaat mede vanwege zijn fysieke gesteldheid zijn voetbalschoenen echt aan de wilgen hangen.

Al met al lijkt het erop dat de 3e selectie inmiddels groot genoeg is. Echter kunnen we altijd nog (meer) versterkingen gebruiken, dus wees welkom !!