S.K.N.W.K. 1 kende gisteren weer een jeugdige debutant

S.K.N.W.K. 1 speelde gisterenmiddag de tweede oefenwedstrijd van dit seizoen. In Ooltgensplaat was O.F.B. 1 de tegenstander. De wedstrijd werd uiteindelijk met 2-1 gewonnen door de thuisploeg. Evenals vorige week bij de 1e oefenpot kende S.K.N.W.K. 1 opnieuw een jeugdige debutant.

In de 2e helft van deze oefenpot maakte Abdulai Jalloh zijn eerste minuten in S.K.N.W.K. 1. Hij had ’s morgens eerst al gespeeld met S.K.N.W.K. JO19-1 en nam ’s middags plaats op de reserve bank bij de 1e selectie. De tweede helft mocht hij invallen en zodoende ook zijn debuut maken in het 1e elftal.

Hij kan terugkijken op een goed debuut !! Abdulai, gefeliciteerd met je eerste minuten in S.K.N.W.K. 1 !!

2 reacties op "S.K.N.W.K. 1 kende gisteren weer een jeugdige debutant"

1. Je hebt helemaal gelijk Kees. Ik heb het stukje aangepast.

2. Kees Stoutjesdijkco | 15-08-2021 at 11:03 |

David van den Broek heeft al eens meegedaan op poortvliet sps? Ze wonnen toen met 5-1.