Na bijna 2 jaar weer Biefstukavondje bij S.K.N.W.K.

Gisteren, donderdag 23 september 2021, konden we dan eindelijk weer eens een Biefstukavondje organiseren. En dat was al weer een hele tijd geleden, want de laatste keer dat we dit hebben gedaan was op 14 november 2019. Daarna deed Corona haar intreden en was het eventjes gedaan met de pret. Maar gisteren was er voor de eerste keer dit seizoen weer de mogelijkheid om na de training lekker een biefstukje te eten bij S.K.N.W.K. Ook deze keer was het weer erg lekker en gezellig en dat bleef het tot in de vroege uurtjes. Eerst werd er natuurlijk getraind door onze seniorenteams. Sinds dit seizoen traint ook S.K.N.W.K. JO19-1 op de donderdagavond en ook zij schoven gisterenavond gezellig aan om te proeven !!

Vanaf ongeveer 21:00 uur was het smullen geblazen voor alle aanwezigen. Er zijn gisterenavond maar liefst 48biefstukjes gebakken !! Uiteraard was er vers wit brood om mee in de jus ‘te soppen’. Op de televisies kon worden gekeken naar het voetballen (en de andere dingen die we voorbij hebben zien komen 😉  ) Dit uiteraard allemaal onder het genot van een drankje. Hopelijk kunnen we dit ‘fenomeen’ in de 2e seizoenshelft weer eens herhalen !!

Dank aan Lindsay (zie verving haar vader Harald) voor het bereiden van de biefstukjes en Gert-Jan en Cede voor het serveren ervan en de bardienst. Leon voor het regelen van de biefstukjes en Martijn voor de organisatie van dit geslaagde avondje. En verder dank aan alle overige mensen die hun steentje hebben bijgedragen aan weer een gezellig avondje. En verder (niet onbelangrijk) uiteraard dank aan alle aanwezigen !!

qrf