Ook vandaag helaas geen publiek welkom op sportpark Het Springer

Door de aangescherpte Corona-maatregelen geldt er vanaf nu weer een ander toegangsbeleid op sportpark ‘Het Springer’. Helaas is namelijk vanaf heden publiek bij sport niet meer welkom. Deze maatregel is ingegaan op zaterdag 13 november om 18:00 uur en geldt in ieder geval tot zondag 19 december.

Wat betekent dit bij S.K.N.W.K. ?

Wij willen ouders/verzorgers van jeugdspelers vragen om de spelers voor de trainingen en wedstrijden af te zetten bij één van de twee toegangspoorten. Helaas is het als ouders/verzorgers niet toegestaan om de trainingen/wedstrijden te bezoeken en te bekijken. Naast de spelers zijn alleen personen die functioneel noodzakelijk zijn bij trainingen en/of wedstrijden toegestaan (dit zijn scheidsrechters, begeleiders, trainers, coaches en de ouders die rijden bij de uitwedstrijden (bij ons op het sportpark ouders van de gastploegen en bij onze uitwedstrijden ouders van onze eigen teams). Andere zogenaamde vrijwilligers die geen taken hebben bij de wedstrijden of trainingen zijn dus helaas niet welkom.

Alle spelers (senioren en jeugd) kunnen op deze manier gewoon blijven voetballen (trainingen en wedstrijden). Dat is zeer belangrijk, want sporten heeft een positieve invloed op de gezondheid en weerstand van iedereen !! Helaas is gisteren besloten dat vanaf morgen de sportparken ‘s avond sluiten vanaf 17:00 uur tot 05:00 uur in de ochtend. Dus vanaf volgende week kan er 3 weken niet worden getraind !!

Als we ons met z’n allen aan deze regels houden, kunnen we er voor zorgen dat sporten ook mogelijk blijft en dat hier geen beperkingen meer hoeven te worden opgelegd.

De kantine zal op zaterdag geopend zijn voor de spelers en vrijwilligers die aanwezig zijn voor een training en/of een wedstrijd. Het bezoeken van de kantine mag alleen met een geldig coronatoegangsbewijs. Ook geldt dat een vaste zitplaats verplicht is in de kantine. Andere vrijwilligers die geen taak hebben bij de wedstrijden of trainingen mogen het sportpark helaas niet betreden om de kantine te bezoeken. Ook de uitspelende S.K.N.W.K.-teams mogen bij terugkomst in Nieuwerkerk onze kantine niet betreden. Helaas mag de kantine op donderdag niet open, omdat de openingstijden maar tot 20:00 uur zijn.

Het is op dit moment helaas niet anders, maar we hopen op ieders medewerking en het begrip.

Bestuur S.K.N.W.K.