De medewerker voetbalontwikkeling staat voor jou klaar

Bron: www.knvb.nl

Voetballen is het hart van de voetbalverenigingen in Nederland. Gezamenlijk bieden we miljoenen Nederlanders wekelijks voetbalplezier. Bij het organiseren van voetballen komen veel vraagstukken aan bod, waar je met de diverse functionarissen binnen de club mee aan de slag kunt gaan. Bij deze vraagstukken kun je zeker ook de hulp van de KNVB inschakelen. Met name de KNVB medewerker Voetbalontwikkeling in jouw regio is de voetbaltechnische specialist. Graag stellen we daarom de medewerker Voetbalontwikkeling uit jouw regio aan je voor!

In iedere regio is de medewerker Voetbalontwikkeling de contactpersoon voor al jouw voetbaltechnische vraagstukken. Hij of zij adviseert over het (door)ontwikkelen van beleid en het implementeren, uitvoeren en bewaken van het voetbaltechnisch beleid, met als doel om de verenigingen nog vitaler te maken en het niveau van voetballers en kader nog verder te verbeteren. Verenigingen kunnen dan ook bij de medewerker Voetbalontwikkeling terecht voor alle onderwerpen die betrekking hebben op het plezier, de ontwikkeling en de voetbalomgeving van jeugdvoetballers. Datzelfde geldt voor de zeven stappen binnen het kaderbeleid die wij als KNVB onderscheiden: werven, infomeren, introduceren, begeleiden, opleiden, doorstromen en uitstromen.

Verschillende ondersteuningsvormen

Vertaald naar de dagelijkse gang van zaken en de wijze waarop de medewerkers Voetbalontwikkeling daar invulling aan geven, kan ondersteuning plaatsvinden in verschillende vormen: per mail, bij een afspraak op de vereniging, door online je vragen te beantwoorden of middels digitale en fysieke themabijeenkomsten op de club of in de regio. De medewerker Voetbalontwikkeling kan meelezen, luisteren, adviseren, feedback geven, voorbeelden delen en je indien nodig doorverwijzen naar collega’s, andere verenigingen, de website, Rinus en de KNVB Academie, of uitleg geven over het Programma Voetbalontwikkeling en het Kwaliteit- & Performance Programma.

Dus, heb je een vraag of wil je kennismaken, neem dan vooral contact op!

VIND HIER JOUW MEDEWERKER VOETBALONTWIKKELINGDe KNVB is er voor de clubs. Verenigingen die behoefte hebben aan ondersteuning kunnen hiervoor terecht bij de verschillende adviseurs. Op ieder gebied heeft de KNVB een expert in dienst die verenigingen persoonlijk op weg helpt. Zowel bij grote als bij kleine vraagstukken staat hij of zij voor je klaar.