FC De Westhoek 4 – SKNWK 3 (1 – 0) 05-03-2022

Een schitterende zaterdagmiddag met veel zon, 3 punten binnengehaald, de 0 achterin en een paar biertjes na de wedstrijd op het terras van ons sportpark. Veel mooier worden voetbal middagen niet!

Ondanks dat er wederom veel afmeldingen waren, konden we met behulp van verschillende teams, toch weer een prima selectie de wei insturen tegen SKNWK 3, met Jaap als scheidsrechter en Jos als grensrechter.
We begonnen goed en via Daan en Richard vanaf de rechterkant van ons middenveld drongen we SKNWK naar achteren. Na zo’n 20 minuten loste Daan van net buiten de 16 een schot op doel, die door de keeper niet goed verwerkt kon worden. Cees was scherp en schot de bal onder de keeper door in het lege doel (1-0). We blijven daarna gevaarlijker en ook via Damian op links, drongen we regelmatig aan.
Na een half uur kwam Ricardo Clement achterin vervangen, waardoor hij samen met Giovanni het centrale duo ging vormen. Met zijn snelheid bleef Andres voorin voor gevaar zorgen, maar echte grootte kansen bleven helaas uit. Vlak voor rust kwam SKNWK er nog een keer gevaarlijk uit, maar de bal verdween langs Patrick, gelukkig voor ons, op de buitenkant van de paal.