Dirk-Jan Hoek door ere treffer namens S.K.N.W.K. 3 op gedeelde 2e plaats topscorerslijst

Logo topscorer

Vandaag, donderdag 14 april 2022, speelde S.K.N.W.K. 3 de inhaalwedstrijd tegen ’s Heer Arendskerke 5. Net als in de uitwedstrijd bleken de gasten een maatje te groot voor de blauw/zwarten. De eindstand werd uiteindelijk 1-4 (deze stand was met de rust al bereikt. De ere treffer namens S.K.N.W.K. 3 werd gescoord door Dirk-Jan Hoek.

Door zijn doelpunt heeft Dirk-Jan inmiddels zijn seizoens totaal op 7 gebracht deze competitie. Hij komt hiermee op een gedeelde 2e plaatst met de 1e elftalspelers David v/d Broek en Remco v/d Berge. Jarno van Nieuwenhuize blijft de clubtopscorer bij de seniorenteams met 23 doelpunten.

Dirk-Jan Hoek in actie tijdens de wedstrijd S.K.N.W.K. 3 – ’s Heer Arendskerke 5 gisterenavond

A.s. zaterdag, 16 april 2022, komen S.K.N.W.K. 1 en 2 in actie. Voor hen staan dan namelijk inhaalwedstrijden gepland. S.K.N.W.K. 3 komt maandag 18 april a.s. nogmaals in actie. Ze spelen dan de inhaalwedstrijd tegen Z.S.C. ’62 3. Kansen te over dus om wat aan de positie op de topscorerslijst te doen.

De topscorerlijst ziet er na vandaag als volgt uit:

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst (en een terugblik op de voorgaande seizoenen) klik hier: https://www.sknwk.nl/topscorer-seizoen-2021-2022/