Vandaag worden teamindeling en speelschema Dokter v/d Zande Toernooi bekend gemaakt

Op donderdag 15 mei 1980 (Hemelvaartsdag) werd bij S.K.N.W.K. voor het eerst het Onderling Tournooi georganiseerd. Inmiddels een heuse traditie binnen onze club, want in 2019 werd al weer de 40e (!!) editie gehouden. Overigens sinds vele jaren is dit toernooi omgedoopt tot het Dokter v/d Zande Toernooi.

Helaas is er door de coronacrisis een eind gekomen aan deze lange reeks en hebben we de afgelopen twee edities moeten cancelen. Echter dit jaar gaan we dan eindelijk de 41e editie organiseren !! En wel a.s.  donderdag 26 mei 2022 (uiteraard is dat Hemelvaartsdag). Naast deelname van onze eigen senioren teams S.K.N.W.K. 1, 2 en 3 doet ook JO19-1 mee. Verder hebben we een team met ‘de oudjes’ SINOTO genaamd. Ook is er weer een Ex-S.K.N.W.K.-team en zijn er ook nu weer twee gastteams, namelijk D.Z.C. ’09 en S.K.N.W.K./Duiveland (die beiden ook spelers hebben met een S.K.N.W.K.-verleden).

Zoals de laatste edities gebruikelijk is, worden de wedstrijden afgewerkt op een half veld met teams van 7 personen. Natuurlijk ook weer de gebruikelijke ‘handicap” de strafschoppen na afloop van elke gespeelde wedstrijd.

Vandaag zullen de teamindeling en het speelschema bekend worden gemaakt. Dit heeft door de verschillende steekpenningen bij organisator Martijn Neele iets langer geduurd dan gebruikelijk 😉 Heb je nog vragen neem dan contact op met Martijn Neele.

Uiteraard is er na afloop van het toernooi ook weer de bekende barbecue en is er tijd voor (een) drankje(s) en genoeg tijd voor een feestje. We hebben er nu al weer heel erg veel zin in !!