Menukaarten: aanbod en regels per speelniveau in één overzicht

Bron: www.knvb.nl

Elk seizoen zijn er verenigingsfunctionarissen, nieuwe spelers, vrijwilligers en ouders met vragen over het aanbod van competities en de regels in deze competities. Deze vragen ontstaan ook als je voor het eerst op een nieuw speelniveau komt te spelen. Om gemakkelijk een antwoord te hebben op de belangrijkste vragen, is er per district voor het seizoen 2022/’23 een menukaart opgesteld.

In deze menukaarten worden in het kort eventuele wijzigingen voor de nieuwe competitie aangestipt, worden tips gegeven aan de verenigingsfunctionarissen over de digitale inschrijving via Sportlink, maar is ook per categorie aangegeven wat de regelgeving voor de competitie is. Ook is een aantal handige verwijzingen naar nieuwsberichten op KNVB.nl opgenomen die je kunnen helpen om antwoorden te krijgen op vragen die bestaan.

In de menukaarten voor het seizoen 2022/’23 vind je dus ook informatie over de regelgeving omtrent bijvoorbeeld wisselbeleid, dispensatiespelers en periodekampioenen. De menukaart biedt de belangrijkste informatie en regels per speelniveau in één overzicht.

Je kunt de menukaart op de website van de vereniging publiceren, of download de menukaart (in PDF-formaat) op je mobiele telefoon en je hebt hem altijd bij de hand, ook op de wedstrijddag.

MENUKAARTEN VELDBekijk de menukaarten in het veldvoetbal voor elk district.

MENUKAARTEN ZAALBekijk de menukaarten in het zaalvoetbal voor elk district.