Feestcommissie S.K.N.W.K. wil dankwoord geven voor zeer geslaagde slotdag/eindfeestje

Afgelopen zaterdag werd ons voetbalseizoen 2021-2022 officieel afgesloten met ’s ochtends een slotdag voor de jeugd en aan het eind van de middag en de hele avond met een eindfeest voor de seniorenteams. Dit was een groot succes !! Bekijk de verslagen en fotoboeken elders op onze website voor een sfeerimpressie (of om nog eens na te genieten).

Dit alles is georganiseerd door onze feestcommissie !! Uiteraard met de medewerking van diverse andere vrijwilligers. Om niemand te vergeten, noemen ze geen namen, maar namens de feestcommissie toch vanaf deze plaats een dankwoord aan alle sponsoren voor de prijzen van de verloting, het eten en het haardhout voor de vuurkorven. De diverse donaties voor de muzikale omlijsting, de mensen achter de bar, de keukenbrigade, dames van de verloting, heren van de onderhoudscommissie, de bouwers van de voetgolfbaan en verder iedereen die zijn of haar steentje heeft bijgedragen aan deze geweldige dag !!

En tot slot uiteraard aan een ieder die aanwezig was deze dag, want mede door jullie inbreng is het zo’n groot succes geworden !!

Op naar een nieuw feestje tijdens het nieuwe seizoen !!