Fantastische 9e editie van ons eigen Mini Bedrijventoernooi

Gisteren, vrijdag 10 juni 2022, werd er al weer voor de 9e keer het Mini Bedrijventoernooi georganiseerd op sportpark ‘Het Springer’. Onder werkelijk perfecte weersomstandigheden was ook deze editie weer zeer geslaagd !! Deze keer maar liefst 16 teams die zich hiervoor hadden aangemeld en dus werd er op vier velden gestreden in vier poules van vier teams. Dit allemaal met de Olympische gedachte uiteraard, want deelnemen is belangrijker dan winnen !!

Omdat er deze keer zoveel deelnemende ploegen waren en we slechts over 4 kleedkamers beschikken, mochten acht teams zich omkleden in de tent die er toch nog stond. Geen probleem en was nog wel gezellig ook, voor, tijdens en na afloop van het toernooitje.

Maar toch wordt er gespeeld om te winnen uiteraard. Uiteindelijk waren de 1e prijzen voor: Lankor Hoveniers, Market Plaza II, Campina en Peter v/d Cingel Bestratingen.

Daarna was het tijd voor de welbekende wedstrijdanalyses tijdens een geweldige 3e helft. Dit allemaal onder het genot van een versnapering. Ook werden er heerlijke snacks geserveerd.

Er stond een frietkraam met overheerlijke verse friet. En omdat ook de weergoden ons weer goed gezind waren, konden we heel lang buiten genieten van het heerlijke weer. En toen het dan toch wat kouder werd iedereen naar binnen waar DJ Martin K. alle aanwezigen nog een hele lange tijd van gezellige muziek verzorgde.

We kunnen weer terugkijken op een zeer geslaagde 9e editie van ons eigen Mini Bedrijventoernooi. Het was echt weer super gezellig. Dankwoordje aan uiteraard de deelnemers, maar zeker de organisatie, scheidsrechters, barmensen, overige vrijwilligers en andere aanwezigen die hebben bijgedragen aan deze prachtige avond.

Het was weer een fantastisch (voetbal)feestje waar we als S.K.N.W.K. zeer trots op kunnen en mogen zijn !! Volgend jaar weer !!

Bekijk meer foto’s van deze editie elders op de site in Het Fotoboek