Tikkie Terug Deel 548 – Jeugdkamp S.K.N.W.K. mei 2006

Logo Tikkie Terug

We hebben weer een nieuwe uitgave van Tikkie Terug. We gaan deze keer 16 jaar terug in de S.K.N.W.K.-historie, want in ons rijke foto-archief kwamen we foto’s tegen van het Jeugdkamp dat eind mei 2006 werd gehouden. Leuk om te zien dat sommige gasten geen spat zijn veranderd 😉

Op de site stond het volgende:

Jeugd heeft weer geslaagd kamp achter de rug

Voor de F-, E- en D-pupillen was het dit weekend weer zover. Het S.K.N.W.K.-jeugdkamp werd weer georganiseerd door de evenementencommissie. Ondanks de iets tegenvallende weersomstandigheden toch weer een geslaagd en gezellig jeugdkamp.

Begonnen werd met lekker friet eten. Deze keer in de kantine, want in de feesttent was het door de vele regenval toch wel erg drassig. Hierna kon de speurtocht door Nieuwerkerk gewoon doorgaan. Middels foto’s een aanwijzingen moest een bepaalde route worden afgelegd en vragen worden beantwoord.

Na deze speurtocht konden de pupillen weer naar de kantine. Deze was inmiddels omgebouwd tot heuse bioscoop. Het werd lachen gieren brullen met de film Ice Age.

Nadat de film afgelopen was, kon de jeugd zich opmaken voor het slapen. De jongsten onder hen, de F-pupillen, vielen redelijk vroeg in slaap. Bij de anderen ging dat iets ‘moeizamer’ of die sliepen helemaal niet!

En dan ‘s ochtends weer vroeg wakker. Eerst ontbijten. Daarna stond er een training en een penaltybokaal op het programma. Gelukkig bleef het droog deze ochten.

Om 11.00 uur was het kamp afgelopen.

Al met al een zeer gezellig kamp waarvan binnenkort de foto’s te zien zijn in het fotoboek.

De Foto’s: