S.K.N.W.K. 3 Awards seizoen 2021-2022 (21) (22) en (23) – De Muuraward, Mooiste Doelpunt en de Beste Afwezige

Nu het voetbalseizoen 2021-2022 er echt op zit, kunnen we uiteraard nog eventjes terugkijken. Dat doet met name S.K.N.W.K. 3 die terug kunnen kijken op een zeer geslaagd en gezellig voetbalseizoen. U heeft het afgelopen seizoen de memorabele verslagen kunnen lezen op onze website en u kunt ze uiteraard rechtstreeks volgen via hun eigen Instagram-account (https://www.instagram.com/sknwk3/) of Facebookpagina (https://www.facebook.com/SKNWK-3-100811012572795/). Plezier gegarandeerd.

Om deze voetballoze periode niet helemaal zonder S.K.N.W.K. 3 te hoeven doen, hebben de spelers van S.K.N.W.K. 3 afgelopen periode gestemd op de S.K.N.W.K. 3 Awards van het seizoen 2021-2022. Enkele geweldige categoriën 🙂

Uiteraard wordt de winnaar bekend gemaakt, maar als klap op de vuurpijl zou er ook nog een interview met de winnaar moeten zijn !! Helaas niet bij deze laatste Awards 🙁

Vandaag worden de laatste drie awards uitgereikt. Helaas zonder interviews, maar dat heeft een goede reden; de drie awardwinnaars zijn gezamenlijk op hoogtestage zichzelf “aan het voorbereiden op het nieuwe seizoen” en hebben dus geen bereik met het wereldwijde web. Wat je hebt aan een hoogtestage als je alleen voetbalt op velden van op of onder zeeniveau? Geen idee, maar we kunnen het ze niet vragen, want ze zijn dus onbereikbaar.

De eenentwintigste categorie is:

De Muur Award

Winnaar:

Stefan Verloo

De uitslag van de stemming

De muur award

Winnaar hiervan is Stefan! Verloo was gewoon, natuurlijk met name door zijn fysiek (aldus de geknotte spits van ZSC), onze beste verdediger! Eigenlijk gewoon de Virgil van Dijk van de ploeg, je kunt er niet voorbij dribbelen en ijzersterk in de lucht.

 

De tweeëntwintigste categorie is:

Het mooiste doelpunt

Winnaar:

Sytze Stins

De uitslag van de stemming

Mooiste doelpunt

Niet veel mensen waren bij het moment aanwezig, maar uit bij Bevelanders maakte Sytse (ook wel bekend als Jack Grealish) de mooiste goal van het seizoen! In de 2e helft moesten we een in de 1e helft opgelopen  achterstand wegpoetsen. We kregen een vrije trap links van buiten de 16 op zo’n 25 tot 30 meter van het doel. In plaats van dat Dirk weer een afzwaaier richting het vijandige doel vuurde, legde ditmaal Sytse aan. En ja, die pegelde de bal keihard binnen. Met recht de mooiste van het seizoen! Helaas zijn er geen beelden beschikbaar van het moment.

 

De drieëntwintigste categorie is:

Beste afwezige

Winnaar:

Maurice Pollemans

De uitslag van de stemming

Beste afwezige

Maupert wist al eerder samen met zijn broer EP de award voor de teleurstelling van het seizoen te winnen, maar hij was afgelopen seizoen tevens de beste afwezige. We konden niet eens een actiefoto vinden van de man. Hij heeft welgeteld 0 minuten gemaakt op zowel het wedstrijdveld als het trainingsveld. Klasse! Kwam helaas door een blessure, maar gelukkig kon hij wel regelmatig deelnemen aan de derde helft!