Tikkie Terug Deel 555 – Eerste training lagere seniorenteams voorbereiding seizoen 2013-2014

Logo Tikkie Terug

Onze 1e en 2e selectie zijn ruim 1,5 week geleden gestart met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. In de wandelgangen hebben we vernomen dat ook ons laagste elftal, S.K.N.W.K. 3, voornemens is om binnenkort weer te gaan trainen. Een mooie gelegenheid om bij Tikkie Terug terug te kijken op een eerste training van de lagere seniorenteams van wat jaren terug. We gaan ruim 9 jaar terug in de tijd, om precies te zijn naar 1 augustus 2013, toen S.K.N.W.K. 2 en 3 toen starten met de eerste training van seizoen 2013-2014.

Op de site stond het volgende:

Ook bij lagere seniorenteams rolt balletje weer

Nadat de eerste selektie afgelopen zaterdag al aan het nieuwe seizoen is begonnen, rolt vanaf gisteren, donderdag 1 augustus, ook de bal weer bij het 2e, 3e elftal.

Onder zeer warme omstandigheden werd deze eerste training na een uur afgerond en konden de aanwezigen moe maar voldaan de douches opzoeken of nog even kijken bij de training van de 1e selektie.

Uiteraard werd daarna het dakterras bezet voor de welbekende 3e helft. Ook de mannen van het eerste kwamen hier later bij en zo volgende nog een gezellige donderdagavond.

De volgende training is volgende week donderdag, 8 augustus, aanvang 19:00 uur.

Bekijk de foto’s van deze eerste training elders op de site in Het Fotoboek.

De foto’s (met ook nog wat foto’s van de 3e training van de 1e selectie):