Overschrijvingen met dispensatie mogelijk tot en met 4 maart

Bron: www.knvb.nl

Verzoeken tot overschrijving voor categorie B of voor categorie A (dispensatieverzoeken) kunnen tot en met vrijdag 4 maart 2022 23.59 uur via Sportlink Club worden ingediend. Ook de bijbehorende dispensatiedocumenten kunnen hier geüpload worden.

Alle overschrijvingsverzoeken voor categorie A en/of B die de KNVB bereiken na 4 maart 2022 23.59 uur worden gezien als een verzoek tot overschrijving voor het seizoen 2022/’23.

Voor pupillen die kunnen worden ingedeeld in de JO12 en lager (categorie B), kan na 4 maart 2022 nog wel een verzoek tot overschrijving worden ingediend. Deze verzoeken worden gedurende het gehele jaar verleend.

Voor alle spelers die nog wedstrijden spelen na 4 maart 2022 en een overschrijving aanvragen voor het nieuwe seizoen, geldt dat de te verlaten vereniging bij de aanvraag van de overschrijving de speler niet mag afmelden. De afmelding gebeurt automatisch door Sportlink op het moment van overschrijven.

NATIONALE OVERSCHRIJVINGENBekijk alle informatie en antwoorden op veelgestelde vragen over nationale overschrijvingen op KNVB Assist.