KNVB Account maakt inloggen en gegevens inzien gebruiksvriendelijk

Bron: www.knvb.nl

Inloggen op een groot aantal websites en apps van de KNVB was nog nooit zo makkelijk. Door de komst van het KNVB Account kan de gebruiker één account gebruiken om in te loggen in een groot aantal applicaties, zoals Voetbal.nl, de Wedstrijdzaken-app, Rinus en Voetbalmasterz.

Daarnaast kan de gebruiker in de KNVB Account omgeving eigen geregistreerde gegevens inzien, toevoegen en wijzigen. KNVB Account is er zowel voor KNVB-leden en niet-leden. De meeste apps en websites zijn speciaal voor leden, maar zo kunnen ook niet-leden op voetbal.nl hun favoriete club of team volgen.

Op iedere website waar het KNVB Account gebruikt kan worden vind je rechtsboven de functionaliteit om in te loggen. Het is ook mogelijk om een kijkje te nemen op account.knvb.nl en je vanuit daar te laten navigeren naar de verschillende domeinen.
Zo werkt KNVB Account.

Belangrijk: registreer je als KNVB-lid altijd met je e-mailadres dat vastligt in de ledenadministratie (Sportlink) van je vereniging en/of de KNVB. Registreer je je met een ander e-mailadres, dan zal de applicatie/website je niet herkennen als een KNVB-lid, maar als een toeschouwer. Dat kan betekenen dat je niet in kunt loggen of slechts beperkte mogelijkheden hebt in de toepassing.

MEER INFORMATIE KNVB ACCOUNTHier vind je meer informatie over KNVB Account.