Tikkie Terug Deel 562 – Oktoberfest S.K.N.W.K. 26 oktober 2019

Logo Tikkie Terug

Zaterdag 29 oktober a.s. staat er in onze kantine weer een Oktoberfest gepland. Exact 3 jaar geleden, om precies te zijn zaterdag 26 oktober 2019, werd er ook zo’n zelfde feestje gehouden. We konden toen nog niet weten dat het daarna een tijdje stil zou zijn (i.v.m. corona) met zulke feestjes, maar inmiddels kunnen/mogen we zulke feestjes weer organiseren. En dat gaat dus gebeuren !!

In deze Tikkie Terug (deel 562) gaan we 3 jaar terug, naar het Oktoberfest van 2019.

Op de website stond het volgende:

Oktoberfest S.K.N.W.K. war supertoll

Gisteren, zaterdag 26 oktober 2019, was er weer een themafeestje bij S.K.N.W.K. Na het grote succes van drie jaar geleden was er weer eens gekozen voor een heus Oktoberfest. De kantine van S.K.N.W.K. was omgetoverd tot een ‘Biergarten’. Mede door de aankleding en de rond de 50 aanwezigen (die overigens bijna allemaal in gepaste kledij waren gekomen) zag het er zeer sfeervol en gezellig uit. En dat was het dan ook zeker.

Rond het klokje van 19:30 uur druppelden de eersten binnen. Als welkomstdrankje was er een heuse Glühwein. Daarna was het feest. Er waren verschillende soorten ‘Deutsche Bieren’. Ook was er voor de liefhebber een heerlijk broodje Sauerkraut mit Wurst. En er was Flügel.

Tussendoor was er nog een hele leuke quiz. Deze keer via Kahoot. Alle deelnemers konden inloggen via hun mobiele telefoon. Met 25 diverse vragen over van alles en nog wat bleek uiteindelijk Martijn ‘Vermeer Fossiel’ de winnaar !! Voor hem was er een beker die uiteraard gevuld werd met bier. Onder de muzikale klanken van Remon ‘Wurst’ de Jonge werd het een zeer gezellig en geslaagd feestje. O.a. ging het shirt nog uit en uiteraard zwaaien, maar ook Snollebollekes ging nog van links naar rechts. Voor de liefhebbers was er ook nog de mogelijkheid om ‘spijker te slaan’.

Rond 00:00 uur was het gedaan met de pret. Muziek uit en ‘taptoe’. Sommigen gingen naar huis, andere vervolgden hun feestje in die Kneipe 🙂 Het is lastig om mensen persoonlijk te bedanken, omdat dan snel iemand vergeten wordt. Maar vanaf deze plaats dank aan de organisatie, mensen achter de bar, alle aanwezigen en verder iedereen die we dan nog vergeten zijn !!

De Foto’s: