Dirk-Jan Hoek (S.K.N.W.K. 3) al op 9 treffers, eerste doelpunten voor 1e elftal

Logo topscorer

Gisteren, zaterdag 8 oktober 2022, speelden alle drie onze seniorenteams haar derde competitiewedstrijd. Zowel S.K.N.W.K. 2 en 3 speelden een thuisduel. Beide wedstrijden werden opnieuw in winst omgezet waardoor beide ploegen nog steeds de maximale score hebben na drie wedstrijden. Voor S.K.N.W.K. 1 stond de uitwedstrijd tegen Den Bommel gepland. Helaas geen punten voor het 1e elftal. Wel de eerste doelpunten, want na de 7-0 nederlaag bij Kapelle en de 0-0 vorige week tegen Kruiningen, wisten ze nu dus 2x doel te treffen. Helaas kregen ze in de slotseconden nog wel de 3-2 te verwerken waardoor er geen punten werden behaald.

S.K.N.W.K. 1 kwam twee keer op voorsprong in Den Bommel. Tim v/d Cingel zorgde voor de rust voor de 0-1. Na de thee scoorde de clubtopscorer van vorig seizoen, Jarno van Nieuwenhuize, de 1-2. Maar zoals hierboven gememoreerd was dit niet voldoende, want uiteindelijk werd verloren met 3-2.

Voor het 2e stond S.P.S. 2 op het programma. De eerste helft was van Nieuwerkerkse kant heel matig. De rust werd behaald met de brilstand, 0-0. Na de pauze was S.K.N.W.K. wel effectief. Danny Folmer, die na een behoorlijke tijd van blessures, zijn rentree maakte was bij zijn terugkomst gelijk trefzeker. Hij schoot de terugkomende bal van randje 16 snoeihard onder de lat. De 2-0 was van Koen Kraaijenbrink. Met een ‘ouwerwetse’ punter verschalkte hij de doelman van S.P.S. in de korte hoek. Voor Koen zijn 3e doelpunt van dit seizoen namens S.K.N.W.K. 2.

Tot slot het 3e. Opnieuw een overwinning voor hen. Nu was N.O.A.D. ’69 3 het slachtoffer van de dadendrang van het 3e. Dirk-Jan Hoek scoorde nu weer 2x. Hij brengt zijn seizoenstotaal hiermee al op 9 doelpunten na 3 wedstrijden. Een mooi gemiddelde. Ook nieuwkomer Rowan Mol wist weer te scoren. Vorige week bij zijn debuut al 2x en gisteren 1x. Hierdoor ook voor hem een prima moyenne met 3 doelpunten na 2 duels. Jelle Verhoek scoorde ook gisteren. Hierdoor heeft ook hij al 2x doel getroffen. Keeper Niels van Klinken scoorde vanaf de strafschopstip. En ook Kevin Schiettekatte wist nog een doelpunt te maken.

Volgende week zaterdag, 15 oktober 2022, komen alle drie onze seniorenteams weer in actie voor de competitie. Dus dan nieuwe ronde, nieuwe kansen.