Duo De Jonge/Verwest neemt taken WIK’57 over

Bron: www.wereldregio.nl

Het bestuur van WIK’57 heeft besloten dat Kees Verwest en Walter de Jonge voorlopig de taken overnemen van de dinsdag ontslagen trainer Richard de Moedt.

Het duo kan zaterdag in de thuiswedstrijd tegen SPS niet beschikken over de geblesseerden Remon den Boer en Willem Plaizier. Rick Bevelander en Jeroen de Ruijter zijn terug van een schorsing. De laatste tegenstander van WIK’57, Westhoek, gaat naar Colijnsplaatse Boys zonder Maurice Stoel en Martin Sluijter. Duiveland ontvangt in de vierde klasse B Noad’67, dat twee punten minder heeft, zonder Roy Quik, Joran Buijs en Jael Breukel. Het drietal is geblesseerd. Brouwershaven, van de vierde eilandelijke vierdeklassers het laagste geklasseerd, treft zaterdag in SNS een ‘gelijkwaardige’ opponent. Het Brouwse elftal telt ook drie geblesseerden: Wesley Dalebout, Alec Nieuwendijk en Lex Theuns. Arnold Hanse is een weekend weg.

Lang niet iedereen kan de derby in de derde klasse B tussen SKNWK en Bruse Boys zaterdag op sportpark Het Springer bijwonen. Bij de ploeg van Michel Maaskant zijn de langdurig geblesseerden Rudo van den Berge, Jasper Fonteine en Marc Bij de Vaate er niet bij, evenals Aart de Waal en Wesley Avdic. Namens SKNWK staan er vraagtekens achter Wouter Hartog, Dominique Prins en René Verschoor, Tim de Looze is geschorst en Thomas Folmer is tot de winterstop uitgeschakeld.

In de tweede klasse G kan MZC’11-middenvelder Sven Heijboer niet meedoen tegen RCS, Jaimy Matthews is een twijfelgeval.