S.K.N.W.K. 3 beleeft topavondje tijdens etentje en pubquiz

Dit weekend geen voetbal voor S.K.N.W.K. 3, maar niet getreurd. Uiteraard zochten ze naar een oplossing om toch bij elkaar te komen. Ze deden dit door een gezellig avondje afgelopen vrijdag, 18 november j.l. In Ouwerkerk was een speciaal zaaltje vrij voor ‘dit gespuis’. Daar wordt onder het genot vanaf een drankje vanaf 18:00 uur een avondje ’teambuilding’ gedaan.

Ze begonnen met een drankje en dit zou de hele avond het geval blijven. Ook werd er heerlijk gegeten. Shoot en DJ hadden daarnaast een geweldige quiz in elkaar gezet en werd er dus vooral heel veel gelachen. Iets na 23:00 uur sloten de deuren van Eetcafé De Barbier. De ‘diehards’ zetten snel koers richting Nieuwerkerk om naar onze eigen kantine te gaan, want daar was het nog heel lang druk en gezellig vanwege het 40+ toernooitje.

Toen het daar rond 01:30 uur ook einde oefening was, waren er nog een aantal die nog niet verzadigd waren. Die gingen alsnog eventjes richting ‘Ban’ voor een afzakkertje. Het was een zeer geslaagde avond.

Hieronder een sfeerimpressie van afgelopen vrijdag middels wat foto’s (let niet teveel op de volgorde van de foto’s 😉  ):