Online verkoop loten Grote Clubactie sluit vanavond, maandag 21 november 2022 (om 23:59 uur)

Sinds zaterdag 24 september 2022 is er weer de mogelijkheid om veel geld te verdienen voor de club. Toen is namelijk weer de jaarlijkse verkoop van loten voor de Grote Clubactie gestart. Een lot kost € 3,- en hiervan is maar liefst 80 % (€ 2,40) voor S.K.N.W.K.

Er is weer gekozen voor dezelfde opzet als voorgaande jaren. Dus alle leden worden vriendelijk verzocht om loten te verkopen (dit geldt ook voor de seniorenleden!). De loten kunnen worden gekocht door middel van een machtiging. Het/de lotnummer(s) worden op het afschrift vermeldt, als de betaling wordt afgeschreven. Inmiddels zijn de fysieke boekjes ingeleverd door een ieder dus is het niet meer mogelijk om op die manier loten te (ver)kopen. Online kan het alleen vanavond, maandag 21 november 2022, nog (tot 23:59 uur).

Alle jeugdleden ontvangen een mail met een QR code die kan worden gedeeld. De persoon die loten wilt kopen kan voor een bepaalde speler kiezen waar hij/zij het lot van wilt kopen, of dit kan open worden gelaten.

De link naar de SKNWK verkooppagina is:

https://lot.clubactie.nl/lot/sknwk/260243

 

Voor mensen die heel graag willen sponsoren is er ook de mogelijkheid tot het kopen van een Superlot. Deze kosten 150 Euro waarvan er 120 Euro naar de vereniging gaat.

De link naar de verkooppagina van SKNWK voor het Superlot is:

https://clubactie.nl/superlotkopen/sknwk/260243

 

Laten we er met z’n allen voor zorgen dat we de clubkas goed spekken.

 

Succes allemaal!

 

Meer informatie is te vinden op de website van https://www.clubactie.nl/