Klinkende overwinning Kogelvangers (van website v.v. Kogelvangers)

De voetballers van Kogelvangers behaalden zaterdag op sportpark de Willemsch Veste een klinkende overwinning op SKNWK uit Nieuwerkerk. Het werd maar liefst 6-1 tegen de Zeeuwse formatie. Vanwege het WK-duel tussen Nederland en de Verenigde Staten was de wedstrijd aan de Grintweg vervroegd naar 13.00 uur. De Willemstadse formatie begon sterk en reeds na zes minuten opende Edgar van der Giesen attent de score uit een rebound. In de 12e minuut viel de gelijkmaker al, na matig ingrijpen van de Kogelvangers-afweer: 1-1. De formatie van trainer/coach Brian Roquas was het daarna even kwijt en het duurde tot de 30e minuut voordat de thuisploeg weer op voorsprong kwam. Youri van Laarhoven tekende met een bekeken schuiver, op aangeven van Sebas van der Stel, voor de 2-1. Nauwelijks vijf minuten later bewees Edgar van der Giesen opnieuw zijn waarde. Hij volleerde voor de 3-1 knap een voorzet van Youri van Laarhoven. In de tweede helft bouwde Kogelvangers de voorsprong gestaag uit naar de 6-1 eindstand. Eerst viel in minuut 70 de 4-1 door Jorn Moerland, na een assist van Mart Grootenboer. Zes minuten daarna werd het 5-1 door Daan Oudhof, uit een prima voorzet van de ingevallen Jeremai Martina. Het slotakkoord was voor eveneens vervanger Jelle Knook. Hij tekende na goed doorzetten voor de 6-1.

Opstelling: Stan Moerland, Sebas van der Stel, Sven van Laarhoven, Daan Grootenboer, Simon Boot (60’ Jeremai Martina), Koen Knook, Edgar van der Giesen (‘Man of the Match’), Mart Grootenboer (79’ Jelle Knook), Jorn Moerland (73’ Tim van der Stel), Youri van Laarhoven (79’ Mo Amin Chaali) en Daan Oudhof.