Jaaroverzicht 2022 van www.sknwk.nl (oktober)

Nu het jaar 2022 er bijna opzit, willen we toch nog even terug kijken naar het afgelopen jaar. Dit doen we d.m.v. in de laatste weken van dit jaar het jaar 2022 ‘samen te vatten’ met berichten die op de website stonden. Uiteraard gebeurde er veel meer (wilt u alles zien, kunt u via nieuwsarchief alles terugkijken). Vandaag oktober.

Oktober:

2 oktober:

Alle scheidsrechters bij zowel uit- als thuiswedstrijden S.K.N.W.K. gisteren in het zonnetje gezet

Gisteren, zaterdag 1 oktober 2022, is de Week van de Scheidsrechter gestart. In deze week worden de scheidsrechters tijdens de voetbalwedstrijden extra in het zonnetje gezet. Ook S.K.N.W.K. doet hier weer aan mee!! Alle scheidsrechters bij de thuis- en uitwedstrijden van de S.K.N.W.K.-teams ontvingen een klein presentje namens onze club !!

Scheidsrechter bij S.K.N.W.K. 1 – Kruiningen 1

Scheidsrechter bij Halsteren 4 – S.K.N.W.K. 2

Scheidsrechter bij Smerdiek 3 – S.K.N.W.K. 3

Scheidsrechter bij S.K.N.W.K. JO19-1 – Colijnsplaatse Boys/Wolfaartsdijk JO19-1JM

Scheidsrechter bij S.K.N.W.K. JO17-1 – M.Z.C. ’11 JO17-2

Scheidsrechter bij Rillandia JO14-1 – ST D.Z.C. ’09/S.K.N.W.K. JO14-1JM

Scheidsrechter bij ST D.Z.C. ’09/S.K.N.W.K. JO13-1 – M.Z.C. ’11 JO13-3

Scheidsrechter bij S.K.N.W.K. JO11-1JM – Colijnsplaatse Boys JO11-1

Scheidsrechter bij FC De Westhoek ; 20 JO10-2 – S.K.N.W.K. JO10-1

Scheidsrechter bij S.K.N.W.K. JO9-1 – M.Z.C. ’11 JO9-3

 

2 oktober:

Blauw/zwarte groeten: Stefan en Amy vanaf Bali

De redactie van deze website heeft weer foto’s mogen ontvangen voor het item ‘Blauw/zwarte groeten uit…..’. Hiervoor uiteraard hartelijk dank.

Selectiespeler Stefan Vermeer en zijn vriendin Amy Westerbeke doen iedereen de blauw/zwarte groeten vanuit Bali. Omdat vanwege de weersomstandigheden de S.K.N.W.K.-sjaal niet nodig is, hebben ze voor deze rubriek speciaal shirtjes aangeschaft in onze clubkleuren !!

Het lijkt ons als redactie nog steeds erg leuk dat jullie als bezoekers van www.sknwk.nl ons mee laten genieten van jullie uitjes. Dus trek je er op uit, neem iets blauw/zwarts mee en stuur je foto’s naar De Webmaster.

 

3 oktober:

S.K.N.W.K. 3 doelman Eddy Kaaisteker heeft voor 11e keer Kustmarathon gelopen

Doelman van het 3e elftal Eddy Kaaisteker heeft gisteren al weer voor de 11e keer de Kustmarathon gelopen (en ook weer uitgelopen). Daar kunnen wij alleen maar onze pet voor afnemen !! Overigens werd hij onderweg nog aangemoedigd door teamgenoten bij S.K.N.W.K. 3 Marijn en Bas.

Klasse Eddy en gefeliciteerd met deze knappe prestatie !!

 

3 oktober:

Ook vanavond waren er weer wat S.K.N.W.K.-jeugdspelers op pad voor de Grote Clubactie

Vanavond, maandag 3 oktober 2022, zijn enkele spelertjes van JO13-1 weer op pad geweest in Nieuwerkerk met loten van de Grote Clubactie. Vanaf deze plaats uiteraard allemaal hartelijk dank voor jullie inzet !!

 

6 oktober:

Vanavond waren er wat jeugdspelertjes van S.K.N.W.K. JO9-1 op pad voor de Grote Clubactie

Vanavond, donderdag 6 oktober 2022, zijn enkele spelertjes van JO9-1 op pad geweest in Nieuwerkerk met loten van de Grote Clubactie. Vanaf deze plaats uiteraard allemaal hartelijk dank voor jullie inzet !!

 

7 oktober:

S.K.N.W.K. JO10-1 heeft vanmiddag in Nieuwerkerk loten verkocht van de Grote Clubactie

Vanmiddag, vrijdag 7 oktober 2022, is de complete selectie van JO10-1 op pad geweest in Nieuwerkerk met loten van de Grote Clubactie. Vanaf deze plaats uiteraard allemaal hartelijk dank voor jullie inzet !!

Zijn we nog niet bij u aan de deur geweest, geen probleem:

Sinds zaterdag 24 september 2022 is er weer de mogelijkheid om veel geld te verdienen voor de club. Toen is namelijk weer de jaarlijkse verkoop van loten voor de Grote Clubactie gestart. Een lot kost € 3,- en hiervan is maar liefst 80 % (€ 2,40) voor S.K.N.W.K.

Er is weer gekozen voor dezelfde opzet als voorgaande jaren. Dus alle leden worden vriendelijk verzocht om loten te verkopen (dit geldt ook voor de seniorenleden!). De loten kunnen worden gekocht door middel van een machtiging. Het/de lotnummer(s) worden op het afschrift vermeldt, als de betaling wordt afgeschreven.

Alle jeugdleden ontvangen een mail met een QR code die kan worden gedeeld. De persoon die loten wilt kopen kan voor een bepaalde speler kiezen waar hij/zij het lot van wilt kopen, of dit kan open worden gelaten.

De link naar de SKNWK verkooppagina is:

https://lot.clubactie.nl/lot/sknwk/260243

 

Voor mensen die heel graag willen sponsoren is er ook de mogelijkheid tot het kopen van een Superlot. Deze kosten 150 Euro waarvan er 120 Euro naar de vereniging gaat.

De link naar de verkooppagina van SKNWK voor het Superlot is:

https://clubactie.nl/superlotkopen/sknwk/260243

 

Laten we er met z’n allen voor zorgen dat we de clubkas goed spekken.

 

Succes allemaal!

 

Meer informatie is te vinden op de website van https://www.clubactie.nl/

 

8 oktober:

Ook vandaag deden we bij S.K.N.W.K. nog een keer mee aan de Week van de Scheidsrechter

Vorige week zaterdag, 1 oktober 2022, is de Week van de Scheidsrechter gestart. In deze week worden de scheidsrechters tijdens de voetbalwedstrijden extra in het zonnetje gezet. Ook S.K.N.W.K. doet hier weer aan mee!! Alle scheidsrechters bij de thuis- en uitwedstrijden van de S.K.N.W.K.-teams ontvingen een klein presentje namens onze club !!

De Week van de Scheidsrechter duurt tot en met morgen (9 oktober 2022). En dus was er ook vandaag nog aandacht voor onze scheidsrechters. Bij alle thuisduels en bijna alle uitwedstrijden ook nu weer een presentje voor de scheidsrechters.

Scheidsrechter bij Den Bommel 1 – S.K.N.W.K. 1

Scheidsrechter bij S.K.N.W.K. 2 – S.P.S. 2

Scheidsrechter bij S.K.N.W.K. 3 – N.O.A.D. ’67 3

Scheidsrechter bij ST D.Z.C. ’09/S.K.N.W.K. JO14-1JM

Scheidsrechter bij ST D.Z.C. ’09/S.K.N.W.K. JO13-1

Scheidsrechter bij S.K.N.W.K. JO10-1 – Brouwershaven JO10-1

Scheidsrechter bij ‘s Heer Arendskerke JO9-2 – S.K.N.W.K. JO9-1

 

14 oktober:

Zeer geslaagd biefstukavondje met bijna 60 aanwezigen !!

Gisteren, donderdag 13 oktober 2022, konden we voor de 1e keer dit seizoen weer een Biefstukavondje organiseren. Dit is inmiddels traditie op Het Springer. Twee keer per seizoen op donderdagavond na afloop van de trainingen van S.K.N.W.K. 1, 2, 3 en JO19-1 een lekker biefstukje eten.

Om 20:15 uur was de training van de lagere senioren klaar. En inmiddels waren ook de biefstukjes al aanwezig en dus konden rond 21:00 uur de eerste biefstukjes in de pannen. Uiteindelijk sloten ook JO19-1 en de eerste selectie aan waardoor we uiteindelijk op bijna 60 ‘eters’ zaten. Het was echt gezellig druk in de kantine.

En dus werden er gisterenavond maar liefst een kleine 60 biefstukjes gebakken !! Uiteraard was er vers wit brood om mee in de jus ‘te soppen’. Dit natuurlijk allemaal onder het genot van een drankje.

Uiteraard wordt dit tijdens het tweede deel van dit seizoen 2022-2023 weer volgens traditie voortgezet (maart/april 2023). Vanaf deze plaats dank aan een iedere die gisteren zijn of haar steentje heeft bijgedragen aan deze weer zeer geslaagde S.K.N.W.K.-avond. En verder (niet onbelangrijk) uiteraard dank aan alle zeer enthousiaste aanwezigen !!

Bekijk meer foto’s van deze trainings- en biefstukavond elders op de site in Het Fotoboek.

 

16 oktober:

Afgelopen vrijdag werd bij S.K.N.W.K. zeer gezellig Vrouwen 30+ toernooi georganiseerd

Afgelopen vrijdag werd het 5e Vrouwen 30+ toernooi van dit jaar gehouden. Deze keer hadden wij als S.K.N.W.K. zelf de beurt het te organiseren. Het werd weer een zeer geslaagde editie.

Tussen 19:30 uur en ca. 21:45 uur waren maar liefst 6 teams van Schouwen-Duiveland en Goeree Overflakkee zeer fanatiek aan het strijden om de winst.

Mooie bijkomstigheid op ons sportpark is natuurlijk ons nieuwe kunstgrasveld waar dit toernooi op kon worden gespeeld.

Uiteraard werd het feest voortgezet in de kantine met muzikale omlijsting van DJ Martin Kiesenberg. Het werd opnieuw een zeer gezellig en geslaagd evenement. Dank vanaf deze plaats een ieder die afgelopen vrijdag zijn of haar steentje heeft bijgedragen aan dit toernooitje !!

 

Vrijdag 18 november a.s. wordt nog één keer dit jaar een toernooitje gespeeld. Dit zal zijn in Oude-Tonge bij D.B.G.C. Hieronder de data van de te spelen toernooien dit jaar:

Data toernooien:
22-4 DJS
20-5 Flakkee
24-6 DVV’09/Mellissant
16-9 Stellendam
14-10 SKNWK/DZC’09
18-11 DBGC

 

16 oktober:

Knap gelijkspel voor S.K.N.W.K. 1 tegen koploper Halsteren 1

Na de zeperd in de laatste seconden vorig weekend bij Den Bommel stond vandaag de zware wedstrijd op het programma tegen koploper Halsteren. S.K.N.W.K. 1, dat aantrad zonder Robert Padmos en Remon de Jonge liet de ploeg uit Halsteren het spel maken en die hadden daar grote moeite mee, omdat de blauw/zwarten het veld goed klein hielden en nauwelijks ruimte weg gaven.

Na een minuut of twintig een werkelijk fantastische counter van de Nieuwerkerkse ploeg. Remco v/d Berge stuurde de snelle David v/d Broek weg. Die speelde zijn tegenstander uit en op de achterlijn trok hij de bal terug op de inlopende Jarno v nieuwenhuize die het fraai afrondde, 1-0, een juweel van een doelpunt.

Halsteren ging daarna naarstig op zoek naar de gelijkmaker, maar de levensgevaarlijke counters van S.K.N.W.K. zorgden veruit voor het meeste gevaar, Na weer een goede actie van David van de Broek wipte hij de bal over de keeper, maar jammer genoeg ging zij inzet net naast de goal.

Vijf minuten voor rust dan toch de gelijkmaker na de zoveelste corner van de bezoekers. Met wat fortuin werd de bal in het doel gewerkt, 1-1. Vlak voor rust een sterke actie van Jarno van Nieuwenhuize, maar de doelman van Halsteren redde fraai. Tussendoor werd Jarno zeer onterecht afgevlagd na een steekbal door het midden en hij zeker een meter NIET buitenspel stond. Zo zorgde de grensrechter van Halsteren ervoor  dat zijn ploeg toch met 1-1 de rust kon ingaan……

In de tweede helft hetzelfde spelbeeld. Halsteren de bal en S.K.N.W.K. loerend op een uitbraak al werden die steeds spaarzamer. De druk op het doel van de thuisploeg was groot, maar de onverzettelijkheid van de Nieuwerkerkers was indrukwekkend. Met heel veel inzet bleef de ploeg op de been en als de uitstekend spelende achterhoede een keer geklopt werd, was het de voortreffelijk keepende Daan v/d Cingel die met een paar fantastische reddingen zijn doel verder schoon hield.

Een kwartier voor tijd maakte Tim de Looze zijn debuut in S.K.N.W.K. 1. Hij kwam dit seizoen over van W.I.K. ’57, maar had vanwege een hardnekkige blessure nog niet gespeeld. De afgelopen weken trainde hij al volop mee en gisteren kon hij dus voor het eerst minuten in een wedstrijd in het schitterende blauw/zwart. Hopen dat hij deze lijn kan doortrekken en straks toe is aan hele wedstrijden.

Toch had het ook nog gekund voor S.K.N.W.K., want de sterk ingevallen Max Jongebreur zorgde een paar keer voor gevaar, maar zowel Max als ook Stijn Dooge kregen de bal in kansrijke positie niet in het doel. Net voor het einde ontsnapte een speler van Halsteren aan een dikke rode kaart na een smerige overtreding op Remco v/d Berge.

Na 95 minuten floot de scheids voor het einde en behaalde S.K.N.W.K. 1 zeer knap een punt en gezien de kansen hadden het ook zomaar drie punten kunnen zijn….

Maar wat hebben de toeschouwers genoten van de enorme inzet en het knokken voor elkaar. Volgende week zaterdag is S.K.N.W.K. 1 vrij en de week erop gaan we op bezoek in Tholen. Met dezelfde inzet als dit weekend komt het zeker goed!!

Toon v/d Berge

 

16 oktober:

Tim de Looze maakt zijn officiële debuut voor S.K.N.W.K. 1

De in Nieuwerkerk woonachtige Tim de Looze is sinds dit seizoen aangesloten bij onze club. Hij kwam over van W.I.K. ’57 1 waar hij twee seizoenen geleden naar overstapte vanaf M.Z.C. ’11. Echter kampte hij al een hele tijd met een vervelende enkelblessure. Zodoende speelde hij nog geen enkele wedstrijd dit seizoen.

Echter de laatste weken kon hij al weer volop meetrainen met de eerste selectie. En daar kwam dus gisteren zijn officiële debuut bij in het schitterende blauw/zwart.

Een kwartier voor tijd in de competitiewedstrijd tussen S.K.N.W.K. 1 en Halsteren 1 maakte hij zijn opwachting. Dus naast het geweldige resultaat van ons 1e, zij hielden namelijk de koploper knap op een 1-1 gelijkspel, nog meer goed nieuws vanwege de eerste speelminuten voor Tim.

Hopelijk kan Tim deze lijn doortrekken en kan hij straks gewoon hele wedstrijden gaan meespelen. Gefeliciteerd Tim met je debuut bij S.K.N.W.K. !!

 

19 oktober:

Scorebord staat weer terug op zijn plaats

I.v.m. de aanleg van het nieuwe kunstgrasveld op ons sportpark Het Springer was het scorebord dat tussen veld 1 en 2 instaat tijdelijk weggehaald. Inmiddels zijn de werkzaamheden afgerond en wordt er ook weer gevoetbald op ons hoofdveld. Alleen het scorebord was nog steeds niet terug geplaatst. Tot vanmiddag, want toen is het weer op zijn plaats gezet.

Dank aan de vrijwilligers die dit in orde hebben gemaakt vandaag !!

 

20 oktober:

Pech voor Jesse Flikweert van S.K.N.W.K. JO11-1JM

Jeugdspeler Jesse Flikweert kwam afgelopen zaterdagmiddag bij een potje voetbal ongelukkig ten val. De speler van S.K.N.W.K. JO11-1JM brak daarbij zijn sleutelbeen. Hij mag nu 6 weken niet sporten en baalt hier enorm van. Zijn team heeft ter ondersteuning een opbeurkaart gestuurd en hoopt dat ie snel weer mee mag doen.

Ook vanaf deze plaats willen we Jesse beterschap toewensen en hopelijk mag je snel weer voetballen !!

 

20 oktober:

Geslaagde maar ook pittige bokstraining voor S.K.N.W.K. 1

Onze eerste selectie heeft vanavond eens iets anders gedaan dan op het veld getraind. Ze kregen namelijk een bokstraining. Ruim een uur lang !! Het was erg leuk, maar ook behoorlijk zwaar !!

Bekijk meer foto’s (met dank aan leider Peter v/d Cingel) van deze alternatieve training elders op de site in Het Fotoboek.

 

22 oktober:

S.K.N.W.K. 40+ vermaakt zich prima tijdens toernooi bij ASV Brouwershaven

Vorige maand, september, werd na bijna 3 jaar afwezigheid het 40+ voetbal op Schouwen-Duiveland weer herstart. Bij D.Z.C. ’09 waren toen 5 teams aanwezig. Gisteren, vrijdag 21 oktober 2022, was het 2e toernooitje van dit seizoen. Deze keer was ASV Brouwershaven de gastheer. Naast S.K.N.W.K. 40+ waren nog 7 andere teams aanwezig, dus in totaal maar liefst 8 ploegen die zich gisteren prima hebben vermaakt.

Bij S.K.N.W.K. 40+ behoorlijk wat afwezigen, maar gelukkig hebben we inmiddels een flinke en brede selectie. Daarbij kwamen nog gisteren dan nog eens 3 nieuwe potentiële 40+ ers (nog bedankt voor jullie bijdrage) waardoor we toch weer gewoon een selectie van 10 spelers hadden.

Op Sportpark Onder de Molen speelden de blauw/zwarten respectievelijk een potje voetbal tegen Duiveland, Renesse en M.Z.C. ’11. Daarna konden ze zich gaan opmaken voor de 3e helft. Mede door het prima weer kon dit ook nog buiten op het terras voor de kantine.

Volgende maand, november, zijn we zelf organisator van het 40+ toernooitje. Vanaf deze plaats dank aan Brouwershaven voor de gastvrijheid gisteren.

Hieronder het complete schema voor het 40+ voetbal dit seizoen:

Schema najaar 2022:

16-sep D.Z.C. ’09
21-okt Brouwershaven
25-nov S.K.N.W.K.

Schema voorjaar 2023:

31-mrt M.Z.C. ’11
21-apr W.I.K. ’57
29-jun Duiveland

Bekijk meer foto’s van S.K.N.W.K. 40+ op het toernooi bij Brouwershaven elders op de site in Het Fotoboek.

 

22 oktober:

Blauw/zwarte groeten: S.K.N.W.K.-ers vanuit De Kuip in Rotterdam

De redactie van deze website heeft weer foto’s mogen ontvangen voor het item ‘Blauw/zwarte groeten uit…..’. Hiervoor uiteraard hartelijk dank.

Zometeen speelt Feyenoord de thuiswedstrijd in De Kuip in Rotterdam tegen Fortuna Sittard. Omdat er voor de meeste S.K.N.W.K.-teams vandaag geen wedstrijden gepland staan, konden zij deze wedstrijd bezoeken. Ze gingen lekker vroeg zodat ze ook een lekkere lange warming-up konden doen 😉

Vanuit de Kuip en Café Hollywood doen ze iedereen de blauw/zwarte groeten.

Het lijkt ons als redactie nog steeds erg leuk dat jullie als bezoekers van www.sknwk.nl ons mee laten genieten van jullie uitjes. Dus trek je er op uit, neem iets blauw/zwarts mee en stuur je foto’s naar De Webmaster.

 

22 oktober:

Ongelukkig avondje 40+ voetbal voor Richard Bevelander

Gisteren kwam S.K.N.W.K. 40+ weer in actie tijdens een toernooitje bij ASV Brouwershaven. Bij afwezigheid van wat vaste spelers waren gelukkig enkele anderen bereid om mee te doen. Voor één van deze invallers, Richard Bevelander, eindigde deze avond toch in mineur. Tijdens de laatste wedstrijd kreeg hij een tik op zijn wreef. Naar nu blijkt zit er een fractuur in een voetwortelbeentje. Helaas zit zijn voet daarom nu in het gips. Binnenkort moet hij terug naar het ziekenhuis voor een vervolgafspraak.

Vanaf deze plaats willen we Richard heel veel sterkte en beterschap toewensen.

 

25 oktober:

S.K.N.W.K. 1 doelman Daan v/d Cingel behaalt TC3-diploma

Onze eerste doelman, Daan v/d Cingel, is geslaagd voor zijn CIOS en heeft hiermee eveneens zijn diploma TC3 behaald. Vanaf deze plaats willen we Daan uiteraard van harte feliciteren !!

 

30 oktober:

Oktoberfest S.K.N.W.K. was weer een heel gezellig en geslaagd feestje

Nadat 4 jaar geleden onze kantine al eens was omgebouwd tot een heuse ‘Biergarten’ was er gisteren, zaterdag 29 oktober 2022, weer een Oktoberfest in onze kantine. De kantine van S.K.N.W.K. was omgebouwd en versierd in dit thema. Mede door deze aankleding en de 90 aanwezigen (die bijna allemaal in gepaste kledij waren gekomen) zag het er zeer sfeervol en gezellig uit. En dat was het dan ook zeker.

Rond het klokje van 20:00 uur druppelden de eersten binnen. Uiteraard waren er deze keer zoals bij een Oktoberfest hoort er halve liter Pullen waarin heerlijk witbier van de tap kon worden genuttigd. Uiteraard konden ook alle andere drankjes worden geproefd. En ook de Flugel mocht natuurlijk niet ontbreken. Tussendoor waren er ook nog overheerlijke hapjes.

De twee DJ’s verzorgde de gehele avond gezellig muziek en er werd dan ook volop gedanst en meegezongen. Ook kon er weer een poging worden gedaan tot spijkerslaan. En omdat ook de weergoden ons weer zeer goed gezind waren en het zeer zacht weer was voor de tijd van het jaar konden we ook prima gebruik maken van het dakterras.

Het is lastig om mensen persoonlijk te bedanken, omdat dan snel iemand vergeten wordt. Maar vanaf deze plaats dank aan de organisatie, mensen achter de bar, de dj’s, alle aanwezigen en verder iedereen die we dan nog vergeten zijn !!

Bekijk meer foto’s elders op de site in Het Fotoboek.

 

30 oktober:

Nieuwe inloopshirtjes voor S.K.N.W.K. 1

Gisteren voorafgaand aan de competitiewedstrijd Tholense Boys 1 – S.K.N.W.K. 1 hebben de spelers van de eerste selectie nieuwe inloopshirtjes gekregen. Deze shirtjes zijn gesponsord door Fysio Invicta uit Sommelsdijk. Uiteraard ook vanaf deze plaats dank aan deze sponsor.

Meer informatie over Fysio Invicta staat op https://www.fysioinvicta.nl/

 

30 oktober:

Nieuw reservetenue aangeschaft door de club

We hebben als club een nieuw reservetenue aangeschaft als club. Dit betreft een rood reservetenue. Omdat een reservetenue vaak wat langer meegaat dan een gewoon tenue en het door alle teams kan worden gedragen, is er voor gekozen om geen reclame op de shirts te laten zetten. Gisteren bij de uitwedstrijd van S.K.N.W.K. 1 tegen Tholense Boys 1 kwam het al gelijk van pas, want toen moest het 1e aantreden in het reserve tenue op verzoek van de scheidsrechter (omdat Tholense Boys namelijk ook zwarte broekjes draagt). Zo geschiedde.

 

30 oktober:

Sfeerimpressie S.K.N.W.K. van zaterdag 29 oktober 2022

Gisteren, zaterdag 29 oktober 2022, gebeurde er weer voldoende op en rond sportpark ‘Het Springer’ en bij de uitwedstrijden van de S.K.N.W.K.-teams.

Hieronder een sfeerimpressie van zaterdag 29 oktober 2022 middels wat foto’s:

S.K.N.W.K. JO7-1 speelde om 09:00 uur een oefenwedstrijdje tegen Colijnsplaatse Boys JO7-1

Onze allerkleinsten scoorden maar liefst 20x

De trainers/coaches zagen dat het goed was 🙂

Uiteraard werd er afgesloten met penalty’s

De meiden van SJO B.D.C./S.K.N.W.K. MO15-1

Speelden een thuiswedstrijd tegen Kapelle MO15-1

Onze meiden scoorden 5x dit duel

En de tegenstanders maakten er drie

Zodoende was de eindstand 5-3

S.K.N.W.K. JO17-1 speelde op ons eigen sportpark een oefenwedstrijd

Tegenstander was M.Z.C. ’11 JO17-1

Helaas geen treffers voor S.K.N.W.K.

Maar de tegenstander uit Zierikzee

Wist wel te scoren

De eindstand was uiteindelijk

0-7

S.K.N.W.K. 2 speelde in Sint-Maartensdijk tegen Smerdiek 2

We kwamen op voorsprong

Gelijk

Op achterstand

Weer gelijk

Dachten op voorsprong te komen…..

Maar de treffer werd afgekeurd

En nadat we weer op achterstand kwamen

Wonnen we het spectaculaire duel alsnog met 4-5 🙂

Op Het Springer zo’n zelfde wedstrijd

Tussen S.K.N.W.K. 3 en Z.S.C. ’62 2

Ook hier ging het alle kanten op

Maar net als bij het 2e gisteren

Zaten we aan het eind van de rit

Aan de goede kant van de score

Eindstand was namelijk 4-3

En dus blijdschap bij blauw/zwart 🙂

Dat moest uiteraard worden gevierd in de kleedkamer

S.K.N.W.K. 1 speelde de uitwedstrijd bij Tholense Boys 1 in het nieuwe rode reservetenue

Voorafgaand aan dit duel

Kregen de spelers van de eerste selectie nieuwe inloopshirtjes

Gesponsord door Fysio Invicta uit Sommelsdijk

Over de wedstrijd weinig goeds te melden vanaf onze zijde

Helaas was het de scheidsrechter die heel onnodig zijn stempel wilde drukken op het duel

Dit zagen we maar liefst 6x, juichende spelers van de thuisploeg

Leider Peter v/d C. moest zelfs nog eventjes vlaggen, omdat onze vlagger Marcel door de leidsman was gesommeerd te vertrekken nadat hij werd genegeerd door de scheids. Helaas overkwam Peter hetzelfde

Maar uiteindelijk een kansloze 6-0 nederlaag die geheel aan ons zelf te wijten valt

We eindigen de dag heel positief

Met het zeer geslaagde Oktoberfest in onze kantine

Spijkerslaan

Halve liters

Anton aus Tirol was er ook 😉

Een hoop gezelligheid

Zowel binnen…..

Als buiten op het dakterras

Het was een zeer geslaagd feestje

Met dansen en zingen

Maar bovenal heel veel gezelligheid

Tot in de vroege uurtjes

En dus kwam dat uurtje extra vandaag voor de meesten heel goed van pas !!

Conclusie !!