Na de matige vertoning vorige week thuis tegen Den Bommel moest S.K.N.W.K. 1 het vanmiddag zonder René Verschoor, Dominique Prins, David v/d Broek en Stijn Dooge opnemen tegen Halsteren 1. Een tegenstander waartegen thuis knap een punt werd gehaald. Na een minuut had S.K.N.W.K. de score kunnen openen, want na een goeie voorzet van de sleurende Tim de Looze was het Jarno van Nieuwenhuize die z’n voet niet goed tegen de bal kon zetten waardoor deze kans verkeken ging.

Gelijk daarna waren de blauw/zwarten niet bij de les en werd het een kwartier lang overlopen door de thuisploeg. De 1-0 viel dan ook al snel uit een snelle aanval door het midden. Daarna kreeg de thuisclub mogelijkheden genoeg om de 2-0 te maken, maar door prima keeperswerk van Daan v/d Cingel bleef het bij deze tussenstand.

Zachtjes aan nam S.K.N.W.K. de regie over en begon het goed te lopen bij de Nieuwerkerkse ploeg. Er kwamen ook kansen voor Jarno en voor Remco v/d Berge, maar het net werd niet gevonden. Zodoende werd de rust bereikt met een 1-0 stand.

In de tweede helft zette S.K.N.W.K. aan en kreeg de thuisclub het steeds moeilijker. Uit een lange trap was het Jarno van Nieuwenhuize die vrij kon doorlopen en simpel de 1-1 kon maken. Het bij vlagen uitstekend voetballende S.K.N.W.K. kwam niet veel later zelfs op 1-2. Na een snel genomen vrije trap van Tim de Looze was het Jarno die fraai de bal in de bovenhoek plaatste.

Halsteren had vrijwel niks meer in te brengen en na een prachtige actie van de sterk spelende Max Jongebreur was het Jarno die opnieuw scoorde en zodoende de 1-3 binnen schoot. Dat het daarna geen 1-4 werd was een groot wonder, want tot 4 keer toe werd de bal van de lijn gehaald door de thuisclub nadat Remco v/d Berge eerst nog de paal raakte.

Maar zoals zo vaak dit seizoen gebeurde weer het ongelooflijke. S.K.N.W.K. had de wedstrijd allang moeten beslissen, maar toch scoorde de thuisclub 2-3 na een…… tja was het miscommunicatie tussen keeper en verdediger of had de keeper moeten blijven staan…..??, maar in elk geval kon de spits van Halsteren de bal simpel in het lege  doel schieten.

De mannen van interim-trainer/coach Peter v/d Cingel bleven daarna strijden om de winst binnen te halen, maar alsof de duivel er mee speelde viel toch in de laatste minuut de best wel onverdiende gelijkmaker nadat een vrije trap laag in de hoek verdween, 3-3.

Wat deed S.K.N.W.K. zich hier ongelooflijk tekort in deze wedstrijd die ze allang over de streep hadden moeten trekken.  Maar het was voor de supporters een wedstrijd om te smullen, want wat werd er bij tijden enorm goed gevoetbald. Volgende week de zeer belangrijke thuiswedstrijd tegen Tholense Boys 1, want bij winst kan S.K.N.W.K. de aansluiting vinden met Tholen.

2 reacties op "S.K.N.W.K. 1 krijgt in absolute slotfase alsnog gelijkmaker binnen tegen Halsteren 1, 3-3"

1. Gruttepikker | 12-03-2023 at 12:05 |

Das allemaal makkelijk lullen achteraf Kees !!!!! Jammer jongens had jullie beter gegund maar hoop wel dat jullie hier motivatie uit halen voor de rest van de competitie .
    Succes volgende week !

2. Kees Stoutjesdijk | 12-03-2023 at 11:08 |

van 1-3 naar 2-3 en eidelijk naar 3-3.En het zou nog 3-4 kunnen worden.Maar ja als.Kijk bij de stand 1-3 had de trainer in moeten grijpen.Zeker 3man extra in de verdediging en niet verder dan de middellijn en dan weer terug.Maar ja dat ze nog een goal scorde dat was mooi.Volgende week Tholense boys dat moet kunnen.Succes mannen.