Redelijk bezochte en nuttige Algemene Ledenvergadering S.K.N.W.K.

Vanavond, vrijdag 17 maart 2023, werd in de kantine weer de jaarlijkse ledenvergadering van S.K.N.W.K. gehouden. Iets na 19:30 uur werd de vergadering geopend door voorzitter Robbert v/d Zande. Zo tegen 21:00 uur was de sluiting van de vergadering en konden de aanwezigen nog wat napraten aan de bar.

De opkomst was redelijk te noemen (het is wel eens minder geweest). Samen met het aanwezige bestuur waren er 30 aanwezige leden. Een enkeling had nog de moeite genomen zich netjes af te melden bij het bestuur.

Het werd een nuttige vergadering waarin diverse zaken zijn besproken. O.a. de aan te leggen speelkooi was een thema. Penningmeester Robin Kosten was aftredend en herkiesbaar. Hij werd unaniem en onder luid applaus herkozen in het bestuur.

Twee andere bestuursleden, Peter v/d Cingel en Christa van Dijke, leggen hun bestuurstaken neer. Ze blijven voor de rest wel gewoon hun ‘ding’ doen, maar niet meer als bestuursleden. Voor hen was er een mooie bos bloemen als bedankje en uiteraard ook een groot applaus.

Na nog een korte rondvraag werd de ALV gesloten en kon er uiteraard nog een drankje worden genuttigd. Dank aan een ieder die wel de moeite had genomen naar de kantine te komen en uiteraard ook aan het S.K.N.W.K.-bestuur.