Volgend seizoen wordt Nicole Dekker jeugdtrainer bij S.K.N.W.K.

Het huidige seizoen is nog volop aan de gang, maar uiteraard zijn we ook al weer druk bezig met het nieuwe seizoen. Want ook dan hopen we weer zoveel mogelijk jeugd- en seniorenleden wekelijks te kunnen laten genieten van het voetbalspelletje. Voor één van onze jeugdteams in de middenleeftijd (JO12/13/14/15) kunnen we melden dat Nicole Dekker volgend seizoen een jeugdteam twee keer in de week zal gaan trainen.

We willen vanaf deze plaats Nicole alvast van harte welkom heten en ze volgend seizoen heel veel plezier en succes toewensen op Sportpark Het Springer.

Hieronder stelt Nicole zich eventjes kort voor:

Hoi Allen,

Ik ben Nicole Dekker en ik ben 22 jaar oud. Ik woon in Ouwerkerk. Zelf voetbal ik bij de vrouwen van M.Z.C. ’11. Ook train ik hier al een aantal jaren 2 voetbalteams. Ik geef momenteel nu ruim 6 jaar training bij MZC. Ik heb zowel jongens als meiden getraind. Ik ben het meest ervaren met de meiden teams, want daar heb ik er elk jaar wel 1 van gehad. Het is leuk om te zien hoe de meiden steeds meer groeien. Ik vind het belangrijk dat iedereen kan sporten en geaccepteerd wordt. Ook vind ik het belangrijk dat iedereen er plezier in heeft en ook zichzelf mag ontwikkelen. Ik draag graag een steentje bij aan ieder zijn ontwikkeling.

Je kunt mij misschien kennen van OBS Duiveland. Ik werk sinds kort hier als OA/leraarondersteuner. Ik doe een HBO-opleiding en die rond ik dit schooljaar nog af. Ik heb zelf al een MBO- opleiding (CIOS). Ook kun je mij herkennen van LACO, daar heb ik vorig jaar en een paar jaar terug zwemles gegeven.

Ik vind het leuk om deze uitdaging aan te mogen gaan en ik hoop hier dan ook veel plezier in te hebben. Mijn passie/plezier voor voetbal breng ik graag over aan de jongens en meiden. Ik zet me graag in om de jongens en meiden met plezier te laten voetballen en samen te laten werken.

Ik ga voor een leuk seizoen! En ik zie jullie graag langs de lijn terug!

Met sportieve groeten,

Nicole