Veel S.K.N.W.K.-spelertjes in actie tijdens Schoolvoetbal 2023

Elk jaar wordt het K.N.V.B. Schoolvoetbaltoernooi georganiseerd voor meiden en jongens in het (speciaal) basisonderwijs. Dit is voor groep 5 t/m 8. Het is superleuk om met je klasgenoten je school officieel te vertegenwoordigen en spannende wedstrijden te spelen. Jaarlijks doen zo’n 200.000 jongens en meiden mee aan een lokaal KNVB Schoolvoetbaltoernooi.

Op Schouwen-Duiveland worden de Schoolvoetbaltoernooien al lange tijd georganiseerd bij M.Z.C. ’11 te Zierikzee. Zo ook dit jaar. Volgende week woensdag, 5 april 2023, is het toernooi voor de jongensteams uit groep 5/6 en groep 7/8. En op woensdag 12 april zijn de meisjesteams uit deze zelfde groepen aan de beurt.

Afgelopen week konden we al melden dat er door diverse schoolteams werd getraind op ons eigen sportpark Het Springer. Er doen ook veel S.K.N.W.K.-leden mee aan deze toernooien. Vanaf deze plaats wensen wij ze uiteraard heel veel plezier en succes toe. Hopelijk worden de niet leden van de club zo enthousiast van het voetballen dat ook zij aan willen sluiten bij S.K.N.W.K.