Nieuwe themapagina over teaminschrijvingen en vullen bondsteams voor het nieuwe seizoen

Bron: www.knvb.nl

Het huidige seizoen gaat richting het einde. Dat betekent ook alvast voorbereiden op het volgende seizoen. Om het proces van teaminschrijvingen veld en het vullen van de bondsteams makkelijker te maken, heeft KNVB Assist een speciale themapagina gemaakt. Hierop is alle informatie rondom de teaminschrijvingen en het vullen van de bondsteams gebundeld.

De teams voor het nieuwe seizoen moeten tussen 1 en 20 juni worden ingeschreven. Op de pagina vind je ook informatie over het vullen van de bondsteams, dat tussen 2 en 9 juli moet gebeuren. Ook staat er onder andere informatie op over het competitieaanbod, hoe het inschrijven van teams moet in Sportlink Club, de speeldagenkalenders voor het nieuwe seizoen en hoe het zit met leeftijdsdispensatie en samenwerken met andere verenigingen.

Menukaarten zijn vervangen door overzicht met competitieaanbod

Voorheen werden per district zogenaamde menukaarten gepubliceerd. Hierin was het competitieaanbod te vinden en stond ook uitleg over spelregels en wedstrijdinformatie per leeftijdscategorie. De menukaarten zijn vervangen door een overzichtelijk document per district waarin je in één oogopslag kunt zien, welke klasses en divisies er in welke leeftijdscategorie worden aangeboden. De wedstrijdinformatie uit de voormalige menukaarten vind je onder de button ‘Wedstrijdinformatie’ .

TEAMINSCHRIJVINGEN VELDDe nieuwe themapagina met alle informatie over teaminschrijvingen en het vullen van de bondsteams is hier te vinden.