Tikkie Terug Deel 604 – Spartanen Edwin Vurens en Glenn Helder brengen bezoekje aan S.K.N.W.K.-jeugdkamp (juni 1992)

Logo Tikkie Terug

Op onze oproep voor ‘kopij’ voor deze vaste rubriek kregen we opnieuw reactie van Jan de Jonge. Hij was in het verleden ook zeer actief in ons toenmalige clubblad ‘De Voorzet’ en in de periode 2008-2016 had Jan met zijn eigen column ook een vaste plek op deze website.

Voor deze nieuwe editie van Tikkie Terug, deel 604, leverde Jan een foto aan van een krantenknipsel uit de Zierikzeesche Nieuwsbode (fotograaf Joop van Houdt). Bij nader ‘onderzoek’ via www.krantenbankzeeland.nl kwamen we erachter dat dit een artikel is van ruim 30 jaar geleden (namelijk uit de Zierikzeesche Nieuwsbode van 9 juni 1992).

Deze foto leverde Jan aan

Tijdens het jeugdkamp van dat jaar brachten de Spartanen Edwin Vurens en Glenn Helder een bezoekje aan Het Springer om onze jeugd training te geven. In de Zierikzeesche Nieuwsbode stond onderstaand artikel (let ook eens op de namen bij de uitslagen van de spelletjes en de penaltybokaal 🙂 ):

 

1 reactie op "Tikkie Terug Deel 604 – Spartanen Edwin Vurens en Glenn Helder brengen bezoekje aan S.K.N.W.K.-jeugdkamp (juni 1992)"

  1. Endrik | 09-08-2023 at 17:18 |

    Leuk al die oude foto,s

Reacties gesloten.