Tikkie Terug Deel 610 – Zes jaar terug verbleven S.K.N.W.K.-ers in een Villa van Ziggo Sport

Logo Tikkie Terug

Al weer zes jaar terug verbleven een aantal S.K.N.W.K.-ers in een Villa van Ziggo Sport. Een mooie gelegenheid voor een nieuwe editie van Tikkie Terug, deel 610, waarbij we terug kijken op dit weekend.

Op de website stond het volgende:

Blauw/zwarte groeten: S.K.N.W.K.-ers in Villa Ziggo Sport

De redactie van deze website heeft weer foto’s mogen ontvangen voor het item ‘Blauw/zwarte groeten uit…..’. Hiervoor uiteraard hartelijk dank.

Matthijs Boender (neef van S.K.N.W.K. 1-speler René Verschoor) heeft meegedaan aan een prijsvraag en deze nog gewonnen ook. Hiermee heeft hij een weekend lang een verblijf in een villa van Ziggo Sport (vanwege de winnende prijsvraag eventjes Villa Quality Time genaamd) gewonnen. Dit betekent een heel weekend lang topsport kijken. Ook is er ruimte om te gamen. Voor eten en drinken is uiteraard gezorgd. De villa staat overigens in Noordereinde (vlakbij Alkmaar).

Ook de S.K.N.W.K.-ers Kevin Schiettekatte, Kristian Bouwman, Dirk-Jan Hoek, Remco v/d Berge en Christian van Vossen verblijven dit weekend in deze villa. We wensen ze uiteraard heel veel plezier.

Natuurlijk is de S.K.N.W.K.-sjaal mee en doen ze iedereen de blauw/zwarte groeten. Vanavond, zaterdag 16 september 2017,  op televisie in Round-up op Ziggo Sport (om 23:30 uur) een korte sfeerimpressie vanuit Villa Quality Time !!

Het lijkt ons als redaktie nog steeds erg leuk dat jullie als bezoekers van www.sknwk.nl ons mee laten genieten van jullie uitjes. Dus trek je er op uit, neem iets blauw/zwarts mee en stuur je foto’s naar De Webmaster.

 

S.K.N.W.K.-ers dit weekend in Villa Ziggo Sport (video’s)

Bron: https://www.facebook.com/ZiggoSport/

Dit weekend verblijven enkele S.K.N.W.K.-ers in de Villa Ziggo Sport. Hiervan gaan inmiddels ook wat filmpjes rond via social media. Deze wilden we u uiteraard niet onthouden.

De winnaars van Villa Ziggo Sport zijn gisteren ingecheckt. Kijk hier hoe zij de eerste avond van het SuperSportWeekend beleefd hebben!

https://www.facebook.com/ZiggoSport/videos/1761799727196074/

Op het puntje van de stoel bij Max, de comeback van Barça en het KLM Open. De mannen in Villa Ziggo Sport genieten van SuperSportWeekend.

https://www.facebook.com/ZiggoSport/videos/1762174677158579/

 

Enkele S.K.N.W.K.-ers zaten dit weekend in Villa Ziggo Sport (video’s – deel 2)

Bron: https://www.facebook.com/ZiggoSport/

Dit weekend verblijven enkele S.K.N.W.K.-ers in de Villa Ziggo Sport. Hiervan gaan inmiddels ook wat filmpjes rond via social media. Deze wilden we u uiteraard niet onthouden.

Davis Cup ??
‪GP Singapore ??
Enerverende zondagmiddag in Belvilla‘s Villa Ziggo Sport!

https://www.facebook.com/ZiggoSport/videos/1763054050403975/

Na een SuperSportWeekend vol hoogtepunten vertrekken de mannen voldaan huiswaarts. De rust is teruggekeerd in Belvilla‘s Villa Ziggo Sport. Thuis nog even Real Madrid kijken? ?

https://www.facebook.com/ZiggoSport/videos/1763299903712723/