S.K.N.W.K. 2 plaatst zich voor 2e ronde van het K.N.V.B. Bekertoernooi

Ze hadden gisteren al voldoende aan een gelijkspel in het thuisduel tegen M.Z.C. ’11 4. Maar S.K.N.W.K. 2 liet er geen (kunst)gras over groeien en versloegen in de 3e wedstrijd in de eerste ronde van het bekertoernooi op ons eigen sportpark ‘Het Springer’ de tegenstander uit Zierikzee met duidelijke cijfers, namelijk 5-2.

Vooral voor de rust lieten de blauw/zwarten zien scherp te zijn in de afronding. Al moet gezegd dat keeper Ryan Boogerd met een aantal sublieme reddingen zijn doel schoon hield. Omdat de S.K.N.W.K.-ers maar liefst 4x wisten te scoren, achtereenvolgens Hessel Pesch, Lars van Klinken, Danny Folmer en Dion de Jonge, gingen beide teams met een 4-0 tussenstand eventjes naar de kleedkamer.

In de 2e helft was het Stefan ‘Spitsie’ Vermeer die zijn bijnaam eer aan deed en ook nog de 5-0 scoorde. Hierna liet S.K.N.W.K.2 de touwtjes wat vieren en mocht tegenstander M.Z.C. ’11 4 ook nog 2x scoren waardoor de 5-2 eindstand een feit werd.

Door deze overwinning is S.K.N.W.K. 2 overduidelijk groepswinnaar in de poule met M.Z.C. ’11 4, Bruse Boys 3 en FC De Westhoek ’20 2 en hebben ze zich dus geplaatst voor de 2e ronde van het K.N.V.B Bekertoernooi. Binnenkort zal bekend worden wie dan de tegenstander zal zijn.

Geef als eerste een reactie op "S.K.N.W.K. 2 plaatst zich voor 2e ronde van het K.N.V.B. Bekertoernooi"

Reageer

Je emailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.