Nog slechts één plaats vrij op 11e editie Mini Bedrijventoernooi S.K.N.W.K. (vrijdag 31 mei a.s.)

Op vrijdag 31 mei 2024 wordt bij S.K.N.W.K. voor de 11e keer het Mini Bedrijventoernooi georganiseerd. Het is net als tijdens de voorgaande edities de bedoeling om om 19:00 uur starten met de wedstrijden. Omstreeks 21:00 uur zal bekend zijn welke teams de diverse poules hebben gewonnen en de bekers in ontvangst mogen nemen.

Na afloop van het toernooi is er in onze kantine en hopelijk vanwege de weersomstandigheden ook op het dakterras nog voldoende tijd voor nabespreking van het toernooi onder het genot van een hapje en een drankje. Uiteraard is publiek ook van harte welkom.

Inmiddels zijn al onze sponsoren persoonlijk uitgenodigd om samen met hun medewerk(st)ers en/of familie een leuk potje voetbal te spelen tegen collega en potentiële sponsors van S.K.N.W.K. De wedstrijden worden op een half veld gespeeld, met 6 veldspelers en een doelman. De wedstrijden duren 20 minuten.

Aanmelden kan per e-mail via sponsorzaken@sknwk.nl. Hier kunt u ook terecht voor vragen/opmerkingen. Omdat we meer aanmeldingen kregen dan de gebruikelijke 16 gaan we deze keer voor 20 ploegen (dus 5 poules van 4 teams). Inmiddels zitten we op 19 aanmeldingen! Inschrijving sluit op 17 mei a.s.

We hopen u allen weer te mogen verwelkomen op sportpark ‘Het Springer’.

De deelnemende teams tot nu toe zijn:

 1. Van Heukelom Group
 2. Trouwringen Zeeland
 3. M. v/d Velde/Bouwsteen
 4. Wim Voorbeijtel Transport
 5. Flikweert Vision
 6. Scheele-Infra Constructions
 7. Peter van der Cingel Bestratingen
 8. Snorkel- en Zwemshop
 9. De Kleine Schorre VOF
 10. Omoda
 11. Bob’s Service
 12. Market Plaza
 13. Campina
 14. Lankor Hoveniers
 15. Loonbedrijf v/d Maas
 16. Vencera
 17. Quality Time
 18. Bouwbedrijf Quant
 19. Intersport Zierikzee

Geef als eerste een reactie op "Nog slechts één plaats vrij op 11e editie Mini Bedrijventoernooi S.K.N.W.K. (vrijdag 31 mei a.s.)"

Reageer

Je emailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.