ZSC is veilig en gaat nacompetitie in

Er waren verschillende scenario’s maar één ding stond vast, handhaving! Na de degradatie van vorig jaar uit de derde klassen en met de huidige opzet van de competitie dit jaar was handhaving het doel. Met nog één wedstrijd te gaan volgende week is dat doel bereikt en mag het zelf zich gaan opmaken voor promotie via de nacompetitie! De wedstrijd tegen koploper Sknwk gister werd met 2-0 verloren maar gezien het wedstrijd verloop was een 0-0 meer tot zijn recht gekomen, beiden ploegen creëerde mischien 2 kleine kansen over de gehele wedstrijd. Niet goed uitverdedigen aan ZSC kant werd na 10 minuten gelijk afgestraft, pas ver in de tweede helft kreeg de thuis ploeg een penalty en bepaalde de 2-0 einduitslag! Min punt aan Scharendijkse zijde was wederom te veel de lange bal, dit zijn dingen die er snel uit moeten want er zit wel degelijk voetbal in deze ploeg!