Rouël Bisschop scoort beide treffers bij S.K.N.W.K. 1, Hessel Pesch (2e) en Dani van Vliet (3e) maken eerste doelpunt

Logo topscorer

Gisteren, zaterdag 11 mei 2024, kwamen sinds lange tijd weer eens alle drie onze seniorenteams in actie. Voor S.K.N.W.K. 1 stond op ons eigen sportpark Het Springer de altijd beladen derby tegen Z.S.C. ’62 1 op het programma. Het 2e speelde in Dinteloord de uitwedstrijd tegen Prinsenland 3. S.K.N.W.K. 3 mocht op bezoek bij de andere blauw/zwarten in hun klasse, namelijk Smerdiek 2.

Voor S.K.N.W.K. 1 wordt het spannender en spannender. Met één puntje voorsprong op naaste concurrent Duiveland 1 zijn ze de trotse koploper. En dan komt Z.S.C. ’62 1 op bezoek. Een team dat vlak voor de winterstop begon aan een indrukwekkende opmars. Daar waren we zelf al getuige van, want de heenwedstrijd in december werd eigenlijk kansloos verloren met 2-0. En dus waren we gewaarschuwd.

Rouël Bisschop maakte gisteren beide doelpunten namens S.K.N.W.K. 1 in de derby tegen Z.S.C. ’62 1

Wel lekker is dat we sinds de winterstop beschikken over Rouël Bisschop. Hij is nieuw bij onze club en liet de laatste weken al zien een echte aanwinst te zijn. Gisteren toonde hij dat opnieuw met vooral heel veel rust in zijn spel. Zijn prima optreden bekroonde hij met beide treffers te maken!

Dit is de 1-0 van Rouël

Voor de rust schoot hij een afgeslagen corner hoog in het dak van het doel. En vlak voor het einde van de wedstrijd bleef hij uiterst cool vanaf de strafschop stip. Zodoende dus twee doelpunten voor hem. Hiermee komt hij ook ‘met stip’ binnen op de topscorerslijst.

De 2-0 vanaf de strafschopstip (waarbij hij naar eigen zeggen goed bleef kijken naar beweging van de keeper)

Wie ook nieuw is op de topscorerslijst is Hessel Pesch. Hij was een tijdje gestopt, maar is toch weer begonnen bij S.K.N.W.K. 2. Gisteren zorgde zijn eerste treffer van het seizoen er voor dat ons 2e niet met lege handen terug kwam uit Dinteloord. De wedstrijd tegen Prinseland 3 eindigde in een 1-1 gelijkspel.

En tot slot S.K.N.W.K. 3. Zij leken bezig aan een mooie serie. Echter in de strijd om de 3e plaats op de ranglijst gingen ze gisteren de bietenbrug op tegen concurrent Smerdiek 2. De blauw/zwarten uit Sint-Maartensdijk waren overduidelijk een maatje te groot getuige de eindstand van 4-1. De eretreffer kwam van S.K.N.W.K. JO19-1 speler Dani van Vliet die gisteren meespeelde met het 3e. Zodoende bekroonde hij zijn debuut bij de senioren van S.K.N.W.K. ook gelijk met een doelpunt. En hiermee is ook hij nieuw op de topscoreslijst van dit seizoen.

Clubtopscorer Stefan Vermeer scoorde gisteren eens een keetje niet. Zodoende blijft zijn seizoentotaal na gisteren steken op het zeer respectabele aantal van 24 doelpunten !! Tim de Looze (S.K.N.W.K. 1) volgt op gepaste afstand, want Tim scoorde tot nu toe 15x. Nummer drie op de lijst blijft René Verschoor met 11 doelpunten namens S.K.N.W.K. 3 (hij stond trouwens gisteren in de achterhoede bij S.K.N.W.K. 1). Remco v/d Berge en Nick Bouwman, respectievelijk namens S.K.N.W.K. 1 en 3 bezetten samen de gedeelde 4e plaats op de topscorerslijst met 10 doelpunten.

A.s. zaterdag, 18 mei 2024, komen alle drie onze seniorenteams voor het laatst in actie dit seizoen voor de reguliere competitie. Immers wordt dan de laatste speelronde afgewerkt van het seizoen 2023-2024. Dus dan voor de laatste keer dit seizoen nieuwe ronde, nieuwe kansen.

De topscorerlijst ziet er na de wedstrijden van gisteren als volgt uit:

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst (en een terugblik op de voorgaande seizoenen) klik hier: https://www.sknwk.nl/topscorer-seizoen-2023-2024/

Geef als eerste een reactie op "Rouël Bisschop scoort beide treffers bij S.K.N.W.K. 1, Hessel Pesch (2e) en Dani van Vliet (3e) maken eerste doelpunt"

Reageer

Je emailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.