Bevelanders speelt verdiend 1-1, maar kan veel beter (wedstrijdverslag v.v. Bevelanders)

De scheidsrechter was met ruime voorsprong de meest opvallende man bij deze wedstrijd. Zijn fluitspel leidde tot veel irritaties, bij zowel spelers als publiek. Maar ja, was dan de conclusie, het is 4e klasse . Het begin van de wedstrijd gaf Bevelanders moed. Bevelanders nam het heft in handen en trok massaal op naar het vijandelijke doel. Alleen, het leek wel of men niet over de 16 meterlijn durfde komen. Het overspelen strandde vaak in schoonheid bij de tegenstander en de keeper werd niet op de proef gesteld. Jammer, want zo hielpen we S.K.N.W.K. wel in het zadel. Het vervolg laat zich raden. Om het Cruyffiaans te zeggen :”Je moet schieten om te scoren”. In de 20e minuut kwam S.K.N.W.K. dan ook op voorsprong. Dat doelpunt gaf Bevelanders energie om zelf de aanval op te zoeken. Jim trof in de 30e minuut de paal . maar we moesten tot de 44e minuut wachten tot Luc weer orde op zaken stelde 1 – 1. In de tweede helft kwamen weer een paar spelers in het veld die na veel blessureleed, de draad weer oppakken. Tot doelpunten kwamen we niet meer. Laten we hopen dat ze weer vlug hun oude niveau terug krijgen. Een gelijkspel was een terechte uitslag. Maar de volgende wedstrijd gaan we voor meer !