Kloppen de gegevens van jouw functionarissen? Check het in Sportlink

Bron: www.knvb.nl

Bestuurswisselingen en vrijwilligers die van functie veranderen; het komt regelmatig voor bij verenigingen. Het kan dan gebeuren dat de KNVB contact legt met een functionaris die niet meer actief is in zijn of haar functie. In dit artikel leggen we uit hoe je dit kunt voorkomen.

Voetbalverenigingen, zowel in het veld- als zaalvoetbal, kunnen in Sportlink Club in één overzicht de belangrijkste contactgegevens van de functionarissen inzien. Het overzicht is beschikbaar voor de beheerder van Sportlink Club en voor de personen die de rechten hebben voor het ledenbeheer. Het is belangrijk dat deze gegevens kloppen, zodat de KNVB contact kan leggen met de juiste functionaris.

Door de juiste gegevens in Sportlink Club op te nemen kan de competitieleider direct contact opnemen met de actieve (wedstrijd)secretaris. Dan weet je als vereniging zeker dat je geen belangrijke informatie mist.

CONTROLEREN GEGEVENS IN SPORTLINK CLUBLees hier hoe je kunt controleren of de gegevens van functionarissen nog correct zijn.