S.K.N.W.K. JO10-1 Trotseert Winterse Weer en Sleept derde Overwinning op Rij binnen tegen W.F.B. JO10

Op de ijzige zaterdag van 2 december marcheerde SKNWK-JO10 naar Ouddorp voor een uitdagende confrontatie met WFB J010. Ondanks de afwezigheid van Xander, Emely en Sophie, was de het team van SKNWK-JO10 niet te stoppen. Ze betraden het bevroren veld, klaar om de elementen te trotseren.

Bij het eerste fluitsignaal om 10 uur schoot Dies de bal in de gure winterwind, maar het bevroren veld maakte de bal onvoorspelbaar. Beide teams worstelden met deze omstandigheden, maar SKNWK-JO10 vond sneller zijn ritme. Vijf minuten na de aftrap, sneed Levi door de verdediging van WFB J010 en scoorde beheerst de 0-1. Een ongelukkig verdedigingsmoment liet WFB J010 echter toe om binnen 8 minuten gelijk te maken.

SKNWK-JO10 herpakte zich, met Teijmen en Liz die de verdedigingslinie versterkten, en Anice die naast zijn show acties ook een uitstekende wedstrijd keepte Sam heerste op het middenveld samen met Dies. Jasmijn zorgde in de 18e minuut voor de leiding  met een spectaculair afstandsschot. Mohammed zorgde vervolgens  voor een confortabele rust stand door twee snelle doelpunten  en deze vierde hij  met zijn kenmerkende koele stijl. De ruststand: een comfortabele 1-4 voorsprong voor SKNWK-JO10.

De tweede helft was echter een heel ander verhaal. Het leek alsof SKNWK-JO10 al aan pakjesavond dacht, waardoor WFB J010 kon terugkomen tot 2-4. Het spel van SKNWK-JO10 verslapte en met nog 7 minuten op de klok, kroop WFB J010 dichterbij met een 3-4 stand. De laatste minuten waren nagelbijtend spannend voor de supporters, maar toen het eindsignaal klonk, was de opluchting groot. SKNWK-JO10 had zijn derde opeenvolgende overwinning veiliggesteld!

Door: Trainer/coach Patrick Habets