Voor S.K.N.W.K. 1 resten nu nog 3 uitwedstrijden voor de winterstop

Met gisteren de derby op sportpark ‘Het Springer’ tegen Brouwershaven 1 (4-1 winst) is het voorlopig eventjes gedaan met de thuiswedstrijden voor de blauw/zwarten. Immers a.s. zaterdag, 9 december 2023, wacht opnieuw een derby, maar dan is het in Scharendijke waar Z.S.C. ’62 1 de tegenstander zal zijn.

Na aankomend weekend zou het eigenlijk winterstop zijn. Maar dus niet voor de blauw/zwarten. Want op dinsdag 12 december a.s. wordt de vorige week zaterdag afgelaste wedstrijd tegen S.N.S. 1 ingehaald. Zaterdag 16 december 2023 volgt dan uiteindelijk ook nog het uitduel tegen W.F.B. 1. Deze competitiewedstrijd werd twee weken geleden afgelast.

Hieronder het programma voor S.K.N.W.K. 1 nog voor de winterstop:

Overigens is de eerste wedstrijd na de winterstop, dat zal zijn op zaterdag 3 februari 2024, ook een uitwedstrijd. Dan gaan we namelijk starten aan de terugronde van deze competitie. En omdat de eerste wedstrijd van S.K.N.W.K. 1 de thuiswedstrijd tegen Bevelanders 1 was (uitslag 1-1-), zal dit dus de uitwedstrijd zijn tegen Bevelanders 1 te Kamperland. Hierna is het weer paar weken geen competitievoetbal. Pas op zaterdag 24 februari 2024 komen ‘onze mannen’ pas weer op ons eigen sportpark Het Springer in actie in de vierde klas C. Dan wacht de thuiswedstrijd tegen Herkingen ’55 1.

Hieronder het programma voor S.K.N.W.K. 1 tot aan de winterstop en herstart na de winterstop:

1 reactie op "Voor S.K.N.W.K. 1 resten nu nog 3 uitwedstrijden voor de winterstop"

  1. Endrik | 03-12-2023 at 12:39 |

    Succes mannen laat december feestmaand zijn .👍💪🤣

Reacties gesloten.