Tikkie Terug Deel 620 – Nieuwjaarstraining van 11 jaar geleden (5 januari 2013)

Logo Tikkie Terug

Na enkele jaren van afwezigheid (vorig jaar gooide het weer roet in het eten de jaren daarvoor corona) willen we het aankomende nieuwe jaar, 2024, toch weer starten met een Nieuwjaarstraining. Voor een ieder dé mogelijkheid om alle oliebollen, kerstmaaltijden e.v.a. er af te lopen. De Nieuwjaarstraining is deze keer op vrijdag 5 januari 2024, en is voor alle senioren en JO19-1. Aanvangstijd is 19:00 uur.

Aansluitend is de Nieuwjaarsreceptie in de kantine van S.K.N.W.K. (deze begint om 20:00 uur)!!

In het verleden hebben we al meer een periode gehad ‘zonder’ nieuwjaarstraining. Zo werd in 2010, 2011 en 2012 ook geen Nieuwjaarstraining gehouden. Voor een nieuwe editie van Tikkie Terug gaan we 11 jaar terug in de S.K.N.W.K.-historie. Om precies te zijn naar zaterdag 5 januari 2013. Toen werd er voor het eerst weer een Nieuwjaarstraining gehouden. Overigens toen nog niet in combinatie met de Nieuwjaarsreceptie.

Op de website stond het volgende:

Zaterdag 5 januari 2013 Nieuwjaarstraining

In 2009 was er voor het laatst een Nieuwjaarstraining. Door gebrek aan animo, de slechte gesteldheid van de velden en de Charlie Cup is het er de laatste vier jaar niet van gekomen. Echter we willen dit weer wel in ere herstellen.

A.s. zaterdag, 5 januari 2013, is er weer een nieuwjaarstraining. Voor een ieder dé mogelijkheid om alle oliebollen, kerstmaaltijden e.v.a. er af te lopen.

De nieuwjaarstraining is voor alle senioren en begint om 14:00 uur.

 

Nieuwjaarstraining SKNWK weer in ere hersteld !!

In 2009 was er voor het laatst een Nieuwjaarstraining. Gisteren, zaterdag 5 januari 2013, is dit weer in ere hersteld. En het was een succes.

Met 20 spelers werd er zo’n 1,5 uur partij gespeeld. Daarna kon moe maar voldaan door de ‘trainingsdieren’ de douches worden opgezocht.

Inmiddels was in de kantine gezorgd voor overheerlijke snert. Daarna werd er onder het genot van een hapje en een drankje lang nagekeuveld in de kantine.

Al met al weer een geslaagde dag. Zeker is dat ook volgend jaar het nieuwe jaar weer wordt geopend met een nieuwjaarstraining.

Misschien is het verstandig om de nieuwjaarsreceptie aansluitend te doen, zodat er hopelijk ook daarvoor wat meer belangstelling is dan afgelopen vrijdag.

Bekijk de foto’s van de Nieuwjaarstraining elders op de site in Het Fotoboek.

 

De Foto’s: