Tikkie Terug Deel 622 – Oefenwedstrijd tussen S.K.N.W.K. 1 en 2 van 15 jaar geleden (31 januari 2009)

Logo Tikkie Terug

Op deze 1e dag van het nieuwe jaar gaan we 15 jaar terug in de S.K.N.W.K.-historie. Door de weersomstandigheden werd er in januari 2009 heel weinig gevoetbald en/of getraind. Zo kon het gebeuren dat S.K.N.W.K. 1 en 2 op zaterdag 31 januari 2009 een oefenwedstrijd speelden tegen elkaar. Een mooie gelegenheid voor een nieuwe Tikkie Terug, deel 622.

Op de site stond het volgende:

Amateurvoetbal dit weekeinde afgelast

Alle wedstrijden in het amateurvoetbal zijn voor dit weekend afgelast. Dit geldt zowel voor de A- als B-categorie. Ook de duels in de hoofdklassen op zaterdag en zondag gaan dus niet door.

 

S.K.N.W.K. 1 en 2 spelen onderling duel

Als de velden op sportpark ‘Het Springer’ het toelaten, spelen het eerste en tweede morgen onderling een oefenwedstrijd. Anders wordt er in ieder geval een training afgewerkt.

De spelers van beide teams worden om 13:30 uur verwacht.

 

Indeling SKNWK 1 en 2 voor zaterdag 31 januari

Hieronder de teamindelingen van S.K.N.W.K. 1 en 2 voor zaterdag 31 januari 2009. Als het veld het toelaat, wordt er een onderlinge wedstrijd gespeeld.

 

S.K.N.W.K. 1

Aanwezig: 13:30 uur 

Koen de Jonge
Sytze Stins
Erwin Nelissen
Martijn Neele
Léon Pollemans
Martin Huisman
Robbert Padmos
Sander Uijl
Wesley Goud
Kristian Bouwman
Frank Boere
Martijn Rentier

 

S.K.N.W.K. 2

Aanwezig: 13:30 uur 

Marco Roks
Emiel Pollemans
Corné van Driel
Richard v/d Sande
Arjo v/d Velde
Jeffry Visser
Leendert van Heukelom
George van Heukelom
Remco Veenboer
Maurice Pollemans
Robert Roks
Tonny v/d Berge
Kees-Jan van Nieuwenhuize
Timo Verkaart

 

Nuttig oefenduel tussen S.K.N.W.K. 1 en 2

Op een hard, maar goed bespeelbaar hoofdveld op sportpark ‘Het Springer’ in Nieuwerkerk speelden S.K.N.W.K. 1 en S.K.N.W.K. 2 een oefenwedstrijd tegen elkaar. Het werd een nuttig oefenpotje, met name voor de spelers die terug komen van een blessure.

Zo konden bij het eerste Sander Uijl, Lex Folmer en Martijn Neele sinds lange tijd weer eens een wedstrijd spelen. Daarnaast was ook Ronald van Vossen van de partij, die dit seizoen S.K.N.W.K. verruilde voor Ouwerkerk. Alvast weer wennen voor volgend seizoen?

Bij het 2e was daar de comeback van Marco Roks en Kees-Jan van Nieuwenhuize. Ook Arjo v/d Velde heeft nog maar één wedstrijd in de benen dit seizoen. En nieuwkomer Leendert van Heukelom speelde voor het eerst een wedstrijd.

Ook deden er nog een aantal B-junioren mee. Bij S.K.N.W.K. 1 is het inmiddels al niet meer ‘raar’ als Kristian Bouwman meedoet. Hij wist gisteren zelfs te scoren. Bij S.K.N.W.K. 2 mocht Timo Verkaart meespelen. Hij speelde een puike wedstrijd en is een belofte voor de toekomst.

Al met al dus een nuttige middag. Oh ja, S.K.N.W.K. 1 wist na een van hun zijde zwakke wedstrijd te winnen met 4-1. De doelpunten bij het eerste werden gemaakt door Robbert Padmos 1x, Kristian Bouwman 2x en 1x een eigen doelpunt. Voor S.K.N.W.K. 2 scoorde Maurice Pollemans.

S.K.N.W.K. 1: Koen de Jonge, Martijn Neele, Sytze Stins, Léon Pollemans, Martin Huisman, Robbert Padmos, Lex Folmer, Ronald van Vossen, Sander Uijl, Wesley Goud en Kristian Bouwman.

S.K.N.W.K. 2: Marco Roks, Emiel Pollemans, Tonny v/d Berge, Kees-Jan van Nieuwenhuize, Robert Roks, Corné van Driel, Timo Verkaart, Remco Veenboer, George van Heukelom, Leendert van Heukelom, Jeffry Visser, Richard v/d Sande, Maurice Pollemans, Arjo v/d Velde.

De wedstrijd stond onder leiding van scheidsrechter Peter Groenewegen.

Bekijk de foto’s van dit duel elders op deze site in het Fotoboek.

 

De Foto’s: