Tikkie Terug Deel 625 – Eerste selectie heeft alternatieve training bij Sportworxs (14 januari 2010)

Logo Tikkie Terug

In deze periode, de winterstop, komt het wel eens voor dat de weersomstandigheden en/of veldomstandigheden zo zijn/waren dat voetballen of trainen niet mogelijk is/was (al hebben we tegenwoordig natuurlijk de beschikking over een kunstgrasveld op sportpark Het Springer). In het verleden hebben we hierdoor ook regelmatig een alternatieve training moeten verzinnen. Een mooie gelegenheid voor een nieuwe Tikkie Terug, deel 625.

We gaan 14 jaar terug in de S.K.N.W.K.-historie Op 14 januari 2010 was het niet mogelijk om op het veld te trainen. Toen werd uitgeweken naar Sportworxs in Zierikzee (zij zouden later ook nog een aantal jaren onze hoofdsponsor zijn).

Op de website stond het volgende:

Pittige training S.K.N.W.K. 1 bij Sportworxs

Omdat er al weken niet op het veld getraind kan worden, was er voor S.K.N.W.K. 1 vanavond een alternatief gevonden. Zij hebben getraind bij Sportworxs te Zierikzee. Hier werd een uurtje aan de conditie gewerkt middels ‘spinning’. Uit betrouwbare bron hebben we vernomen dat dit een pittig traininkje was!

Dank gaat uit naar Sportworxs te Zierikzee die dit mogelijk hebben gemaakt.

Voor meer info kijk op www.sportworxs.nl.

Voor as. zaterdag staat er een strandtraining gepland. Het is bij de redaktie nog niet bekend hoe laat deze begint. Zodra dit bekend is, zullen we dit op de site bekend maken. Houd de site dus in de gaten.

Foto’s van de spinning van vanavond staan elders op deze site in Het Fotoboek.

 

De Foto’s: