Tikkie Terug Deel 626 – Training S.K.N.W.K. 3 en 4 in winterstop 15 jaar terug (17-01-2009)

Logo Tikkie Terug

In de winter van 15 jaar terug, seizoen 2008-2009, zat het qua voetballen in maand januari niet mee vanwege de weers- en veldomstandigheden. Zo kon er heel weinig/niet worden getraind en waren ook oefenwedstrijden schaars. We gaan voor deze nieuwe editie van Tikkie Terug maar liefst 15 jaar terug in de S.K.N.W.K.-historie. Zaterdag 17 januari 2009 was er uiteindelijk een algehele afgelasting in district Zuid 1. S.K.N.W.K. 3 en 4 zouden die zaterdagmiddag trainen op ons trainingsveld (S.K.N.W.K. 1 speelde een oefenwedstrijd).

Voor deze Tikkie Terug deel 626 gaan we terug naar de training van S.K.N.W.K. 3 en 4 (want we vonden nog een fotoboek in ons archief).

Op de website stond het volgende:

Trainingen van vanavond gaan niet door!!

Zojuist heeft consul Huib de Valk het trainingsveld op sportpark ‘Het Springer’ gekeurd. Het veld ligt er op dit moment dusdanig bij, dat er niet op getraind kan en mag worden!!

De kantine is vanavond wel gewoon geopend vanaf 20:00 uur.

Of er zaterdag gevoetbald kan en mag worden is nog maar de vraag.

 

Eventueel oefenduel voor SKNWK 2 tegen NOAD ’67 2

Als de velden het toelaten, speelt S.K.N.W.K. 2 as. zaterdag, 17 januari, een oefenwedstrijd tegen N.O.A.D. ’67 2 uit Sint-Philipsland.

Waar de wedstrijd wordt gespeeld is op dit moment nog niet bekend.

 

Schaduwprogramma voor S.K.N.W.K. 1 en 2

Indien de oefenwedstrijden van as. zaterdag, 17 januari, van S.K.N.W.K. 1 tegen De Noormannen 1 en S.K.N.W.K. 2 tegen N.O.A.D. ’67 2 niet door gaan, is er een schaduwprogramma.

Beide teams vertrekken dan nl. om 11:00 uur vanaf sportpark ‘Het Springer’. Zij gaan dan naar het strand om daar te trainen.

 

Toch geen oefenduel S.K.N.W.K. 2

Het oefenduel tussen S.K.N.W.K. 2 en N.O.A.D. ’67 2 gaat niet door. Vanavond kregen we van N.O.A.D. ’67 te horen dat er op de velden daar niet gespeeld kan worden.

Omdat veel spelers van S.K.N.W.K. 2 toch al mee moeten moeten met de eerste selektie is bij deze alvast besloten (ondanks dat we weten of er bij ons wel of niet gespeeld kan worden op de velden) dat het oefenduel tegen N.O.A.D. ’67 2 niet doorgaat.

Als ook de eerste selektie niet speelt tegen De Noormannen 1 gaat zowel het 1e als het 2e as. zaterdag trainen op het strand (vertrek 11:00 uur). Mocht dat niet voldoende zijn: het 3e en 4e willen trainen vanaf 14:30 uur op sprtpark ‘Het Springer’ (als het veld het toelaat).

 

Algehele afgelasting West I, Zuid I en Oost

De KNVB heeft voor dit weekend alle wedstrijden van het amateurvoetbal in de districten West I, Oost en Zuid I afgelast. Dit geldt voor zowel de A- als B-categorie. Op zaterdag en zondag is ook de B-categorie van het district West II afgelast. Op zaterdag gaan de wedstrijden in de B-categorie van het district Zuid II niet door.

Dit betekent overigens niet dat ook het vriendschappelijke duel tussen De Noormannen 1 en S.K.N.W.K. 1 is afgelast. Dit heeft niks met de algehele afgelasting te maken. Dit moet de consul van De Noormannen bepalen of er wel of niet gespeeld kan worden.

Kantine is zaterdagmiddag vanaf 15:00 uur open

Er wordt morgen niet gevoetbald op sportpark ‘Het Springer’ in Nieuwerkerk. Wel is het de bedoeling dat S.K.N.W.K. 3 en 4 een training afwerken. Aanvang zal zijn om 14:30 uur.

De kantine zal morgenmiddag ook open zijn en wel vanaf 15:00 uur.

Overige senioren trainen op ‘Het Springer’

Vanmiddag speelde S.K.N.W.K. 1 een oefenwedstrijd in Westkapelle tegen De Noormannen 1. De overige senioren hebben getraind op ons eigen sportpark.

Met een klein gezelschap werd een lekkere partij gespeeld. Bekijk de foto’s van deze training elders op deze site in Het Fotoboek.

 

De foto’s van de training van S.K.N.W.K. 3 en 4: