Tikkie Terug Deel 629 – Tien jaar geleden eerste editie Jeugddarttoernooi S.K.N.W.K. (14-02-2014)

Logo Tikkie Terug

Nu bekend is dat we ook weer een editie krijgen van het Jeugddarttoernooi (organisatie is in handen van Jasper van Tilburg en Ids Flikweert) hebben we weer een mooie gelegenheid voor een nieuwe editie van Tikkie Terug. We zijn toe aan de 8e editie. Tien jaar geleden, om precies te zijn vrijdagavond 14 februari 2014, werd er voor de eerste keer ook een darttoernooi georganiseerd voor onze jeugd.

In deze editie van Tikkie Terug, deel 629, gaan we dus 10 jaar terug naar deze eerste editie van het Jeugddarttoernooi.

Op de website stond het volgende:

A.s. vrijdag darttoernooi voor de jeugd van SKNWK

We weten dat het kort dag is, maar na het succes van Het Springer Open 2014, gisteren het darttoernooi voor de senioren, willen we nu ook voor de jeugd een darttoernooi organiseren. Dit naar aanleiding van het feit dat gisteren ook aardig wat jeugd aanwezig was in de kantine en die een pijltje aan het gooien was.

In overleg met de Jeugd Evenementen Commissie is besloten om a.s. vrijdag, 14 februari 2014, een jeugddarttoernooi te organiseren. Dit is alleen voor jeugdleden van S.K.N.W.K. en betreft de E- en D-pupillen en C- en B-junioren.

Net als het ‘echte’ toernooi is ook dit een koppeltoernooi. Dus geef je op als koppel. Bij voldoende deelname start het toernooi om 18:30 uur.

Opgeven kan voor a.s. donderdag, 13 februari 2014. Dit kan doormiddel van een WhatsApp-bericht te sturen naar Bert van Tilburg (06-15043653) of via e-mail naar Brenda de Bruine.

Op deze avond wordt geen alcohol geschonken. Ook niet aan de aanwezige volwassenen !!

 

Vanavond darttoernooi ‘Jeugd Het Springer Open’

Vanavond, vrijdag 14 februari 2014 organiseert S.K.N.W.K. ‘Het Jeugd Springer Open 2014’. Een jeugddarttoernooi voor jeugdleden van S.K.N.W.K. (E- en D-pupillen en C- en B-junioren).

Net als het ‘echte’ toernooi is ook dit een koppeltoernooi waarvoor zich maar liefst 12 koppels hebben aangemeld. Het toernooi start vanavond om 18:30 uur.

De 12 aangemelde koppels:

1. Luca en Rick

2. Jasper en Stijn

3. Dominique en Daan

4. Toby en Jarno

5. Sam en Niels

6. Tim en Tim

7. Jurre en Niek

8. Jelle en Ries

9. Max en Kaj

10. Ramon en Wouter

11. Harm-Jan en Nick

12. Sander en Levi

Er kan eventueel nog één koppel zich aanmelden !! Dit kan doormiddel van een WhatsApp-bericht te sturen naar Bert van Tilburg (06-15043653).

Op deze avond wordt geen alcohol geschonken. Ook niet aan de aanwezige volwassenen !!

 

Eerste editie van Jeugddarttoernooi SKNWK geslaagd

Vanavond, vrijdag 14 februari 2014, werd voor de eerste keer een jeugddartoernooi gehouden. Tijdens de vorige week gehouden editie voor de senioren (dit was al weer voor de 12e keer) werd een plan gemaakt om dit ook voor de jeugd te doen. En zo gezegd. Nog binnen een week was de eerste editie van ‘Jeugd Het Springer Open’ een feit. En het was een groot succes.

Vanavond om 18:30 uur starten 12 koppels in vier poules. De twee beste per poule plaatsten zich voor de kwartfinales. Rond 21:00 uur was bekend wie de winnaars waren. Deze eerste editie is gewonnen door Daan van der Cingel en Dominique Prins. Gefeliciteerd !!

Uiteraard waren er bekertjes voor de winnaars. Ook de nummers 2, 3 en 4 kregen een bekertje. Voor alle overige deelnemers was er een medaille.

Een zeer geslaagde avond dus !! Hulde aan de organisatie en verder iedereen die zijn of haar steen aan dit toernooitje heeft bijgedragen. Zeker te weten komt er volgend jaar een 2e editie.

Bekijk de foto’s van deze eerste editie van ‘Jeugd Het Springer Open 2014’ elders op deze site in Het Fotoboek !!

 

Overzicht winnaars Jeugddarttoernooi S.K.N.W.K.

Vanaf 2014 wordt er bij S.K.N.W.K. naast het darttoernooi ‘Het Springer Open’ op de vrijdagavond ervoor ook een Jeugddarttoernooi georganiseerd. Gisteren was dit al weer voor de 7e keer. Het was opnieuw een zeer geslaagd evenement.

De winnaars gisteren waren Daan v/d Cingel en Dominique Prins. Hieronder een compleet overzicht van winnaars van voorgaande edities.

 

Overzicht winnaars Jeugddarttoernooi S.K.N.W.K.:

2014: Daan v/d Cingel en Dominique Prins

2015: Jarno van Nieuwenhuize en Toby de Bruine

2016: Toby de Bruine en Pieter Klompe

2017: Mark Bleiji en Kenneth Boogerd

2018: Stijn Dooge en Jasper van Tilburg

2019: Daan v/d Cingel en Dominique Prins

2020: Daan v/d Cingel en Dominique Prins

 

De foto’s van de prijswinnaars:

Editie 2014

Editie 2015:

Editie 2016

Editie 2017

Editie 2018

Editie 2019

Editie 2020

 

De Foto’s: