Tikkie Terug Deel 630 – Oefenwedstrijd S.K.N.W.K. 1 – Oostkapelle 1 van 11 jaar terug (16 februari 2013)

Logo Tikkie Terug

Nog geen competitievoetbal voor S.K.N.W.K. 1. En dus wordt er morgen een oefenwedstrijd gespeeld. Voor de blauw/zwarten staat er een leuke uitdaging op het programma. Ze spelen namelijk een oefenpot tegen 2e klasser S.V.O.D. ’22 (deze vereniging is een fusie tussen Oostkapelle en Domburg). In het verleden speelden de blauw/zwarten al eens vaker een oefenwedstrijd tegen Oostkapelle. Zo ook 11 jaar terug (om precies te zijn op zaterdag 16 februari 2013).

Een mooie gelegenheid voor een nieuwe editie van Tikkie Terug, deel 630.

Op de website stond het volgende:

Oostkapelle 1 te sterk voor S.K.N.W.K. 1

Omdat vrijdagmiddag het competitieduel Alliance 1 – S.K.N.W.K. 1 al was afgelast, werd alle moeite gedaan om toch nog een oefentegenstander te vinden. Deze werd gevonden in Oostkapelle 1. Een tweede klasser, dus we konden de borst weer natmaken. Uiteindelijk bleek Oostkapelle ook een maatje te groot, eindstand 1-7.

In de eerste helft speelde S.K.N.W.K. aardig mee. Jammer is ook nu dat we de tegenstander zelf weer in het zadel helpen. Uiteindelijk bleef het voor de rust 0-2.

In de 2e helft gaat het dan eventjes hard. Zowel in de duels, die soms stevig waren (een lekker oefenpotje), maar ook met de score van Oostkapelle.

Uiteindelijk stokt de teller bij 7. Hierna is het de beurt aan 4e elftalspeler Ali Zaman (die daarvoor eerst nog met het 2e heeft gespeeld tegen Kruiningen 2). Hij redt de eer voor de blauw/zwarten en zorgt zodoende voor de 1-7 eindstand.

Al met al toch weer nuttig bezig geweest. De meesten hebben toch weer 90 minuten in de benen.

Nu maar hopen dat er deze week eindelijk weer eens gewoon 2x getraind kan worden. IJs en weder dienende wacht a.s. zaterdag op het eigen sportpark ‘Het Springer’ Brouwershaven 1. Dan zou voor S.K.N.W.K. 1 eindelijk ook de competitie hervat kunnen gaan worden.

 

Foto’s: