Inmiddels is er diverse S.K.N.W.K.-merchandise te koop bij de club

Sinds afgelopen week zijn er heuse S.K.N.W.K.-mutsen te koop. Dit betekent dat onze unieke merchandise weer is uitgebreid. Zo zijn er inmiddels sjaals, mutsen, sleutelhangers en mini tenues.

We hebben ze nog steeds te koop: De enige echte blauw/zwarte S.K.N.W.K.-sjaal !! Wilt u/wil jij ook zo’n prachtige sjaal dan kunt u zich hiervoor melden bij Martijn Neele (jmneele@zeelandnet.nl). De kosten bedragen vanaf nu slechts € 10,- per stuk.

Nieuw in de S.K.N.W.K.-collectie een heuse S.K.N.W.K.-muts. Kosten zijn € 7,50 per stuk. Ze zijn te koop bij Ids Flikweert. Stuur hem eventjes een berichtje op 06-18019797. Hij stuurt je dan een betaalverzoek en zal met je regelen over de (af)levering.

Nu te koop: S.K.N.W.K.-sleutelhangers (metaal met ons prachtige logo). Kosten zijn € 4,- per stuk. Ze zijn te koop bij Ids Flikweert. Stuur hem eventjes een berichtje op 06-18019797. Hij stuurt je dan een betaalverzoek en zal met je regelen over de (af)levering.

Nog steeds te koop: S.K.N.W.K.-mini tenue voor in de auto. Kosten zijn € 10,- per stuk. Ze zijn te koop bij Ids Flikweert. Stuur hem eventjes een berichtje op 06-18019797. Hij stuurt je dan een betaalverzoek en zal met je regelen over de (af)levering.

5 reacties op "Inmiddels is er diverse S.K.N.W.K.-merchandise te koop bij de club"

  1. Indien nodig hebben wij nog wel trekpleisters 😉

  2. Wegens ons faillissement zijn bij ons de laatste potjes nog te verkrijgen tegen zeer scherpe prijzen

  3. helaas op=op

  4. Blijkbaar zijn die er al maar die waren zo snel uitverkocht dat ze niet eens op de site zijn gekomen. Thamos Flomdrol en Wissewasser Likweert hebben samen de voorraad opgekocht. Helaas hierdoor nog wel wat vrijgezellige gasten op de klub die teleurgesteld waren omdat er voor hen niks meer te koop was

  5. Frits Likweert | 04-02-2024 at 15:41 |

    Gaat Ids binnenkort ook potten aftrekzalf met SKNWK logo verkopen?

Reacties gesloten.