Verbouwing kantine S.K.N.W.K. fase vier (6)

Zoals bij een ieder wel bekend zijn we in juni 2018 met een aantal fanatieke vrijwilligers begonnen met herstelwerkzaamheden aan de buitenzijde van de kantine. Toen zijn o.a. aan de dakkapellen de goten vervangen en is er nieuw trespa geplaatst. Omdat het toen niet is gelukt alle werkzaamheden uit te voeren, zijn in juni 2019 de werkzaamheden verder afgewerkt. In de zomerstop van 2021 is er ook nog geschilderd aan de buitenkant.

In de coronatijd is de binnenkant onder handen genomen en eigenlijk kunnen we inmiddels al weer ruim 2 jaar, op 11 september 2021 is verbouwde kantine officieel heropend (https://www.sknwk.nl/123691/verbouwde-kantine-is-gisteren-officieel-heropend/), elke week weer onze prachtige verbouwde kantine gebruiken.

Toch was het nog niet ‘af’. De grote witte wand waar je tegen aan kijkt als je de de kantine binnenkomt, moest toch nog steeds worden bekleed. Er zijn diverse ontwerpen voorbij gekomen, maar nog steeds was er geen besluit genomen. Tot nu. Er zijn inmiddels mooie houten panelen met vilt tegen de wand geplaatst. Hierop is inmiddels ons prachtige logo geplaatst met een LED-strip erachter.

Het laatste wat er nog moest komen, was een dartbord. Dat is vandaag in orde gemaakt. Dus vanaf heden kan er na de training op donderdag weer een potje worden gedart !!